Mitkä nopeat kannabiksen lajikkeet valita?

nopeat kannabiksen lajikkeet

Kärsimättömille viljelijöille nopeat kannabiksen lajikkeet ovat erinomainen valinta saavuttaakseen lyhyessä ajassa korkealaatuisia satoja. Tällaiset kasvit, jotka tunnetaan "autoflowering" eli "itsekukkivina", ovat tulleet suosituiksi monista syistä. Niiden pääominaisuus on kyky automaattisesti siirtyä vegetatiivisesta vaiheesta kukintaan ilman valosyklin muutoksen tarvetta. Tämä tarkoittaa, että ne eivät vaadi tavallista 12 tunnin valo- ja 12 tunnin pimeäjaksoa aloittaakseen kukinnan, mikä on vaatimus useimmille perinteisille fotoperiodisille lajikkeille. Nopeasti kasvavat kannabiksen lajikkeet ovat peräisin Cannabis ruderalisin ja muiden Cannabis sativan ja Cannabis indican tyyppien risteytyksistä, joissa ruderalis tuo geneettisen vastustuskyvyn vaikeisiin ilmasto-olosuhteisiin ja juuri tämän ainutlaatuisen autoflowering-ominaisuuden. Tämän ansiosta nopeat lajikkeet ovat erittäin helppoja viljellä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan aloittelijoille. Lisäksi niiden pieni koko tekee niistä ihanteellisia rajoitetuissa tiloissa, kuten pienissä puutarhoissa tai jopa parvekkeilla, viljelyyn. Toinen merkittävä etu on niiden lyhyt elinkaari, joka yleensä kestää siemenestä satoon vain 8-10 viikkoa. Tämä tarkoittaa nopeampia satoja viljelijöille, mikä on erityisen hyödyllistä alueilla, joilla kasvukausi on lyhyempi. Vaikka nopeat kannabiksen lajikkeet saattavat tuottaa hieman pienempiä satoja verrattuna perinteisiin fotoperiodisiin lajikkeisiin, niiden helppo viljely ja nopea kukinta tekevät niistä erittäin houkuttelevia. Lisäksi näiden kasvien jalostuksen edistyminen on johtanut monien vahvojen ja aromaattisten lajikkeiden syntymiseen, jotka eivät jää laadussa ja voimakkuudessa jälkeen fotoperiodisista vastineistaan. Kaikki nämä tekijät edistävät nopeasti kasvavien kannabiksen lajikkeiden suosiota sekä harrastajien että ammattilaisten keskuudessa, jotka viljelevät tätä kasvia. Jos mietit, miten saada lyhyessä ajassa satoa kannabiskasveista, sinun kannattaa ehdottomasti lukea artikkelimme jatkoa.

Suositukset aloittelijoille ja edistyneille

nopeat kannabiksen lajikkeet

Oikean kannabiksen lajikkeen valinta viljelyyn on avainasia jokaiselle viljelijälle, riippumatta kokemustasosta. Nopeasti kasvavat kannabiksen lajikkeet nauttivat erityistä suosiota lyhyen elinkaarensa ansiosta, mikä mahdollistaa nopeamman sadonkorjuun. Esittelemme sinulle muutamia nopeita lajikkeita, jotta voit helpommin tehdä päätöksen:

Banana Auto on lajike, joka on jalostettu huippuasiantuntijoiden toimesta, yhdistämällä erinomaiset fotoperiodisen kasvin geenit Auto Mazarin kanssa, pyrkien yhdistämään molempien vanhempien edut. Tuloksena on kasvi, joka täydellisesti jäljittelee fotoperiodisen vastineensa ominaisuuksia. Se esittäytyy upeana kasvina, jonka lukuisat, viuhkamaiset lehdet hienovaraisesti peittävät rikkaan haaroittumisrakenteen - näky on todella vaikuttava! Sen oksat taipuvat kukkien painosta, usein koskettaen maata, ja lähestyessään sadonkorjuuta ne saattavat tarvita tukea. Kukat ovat erittäin runsaita ja tahmeita, jättäen tahmeaa ainetta sormiin kosketettaessa, ja niiden voimakas tuoksu ei ole helppo poistaa.

Mango Auto edustaa korkealaatuista kannabiskantaa, jonka asiantuntijamme ovat huolellisesti valinneet. Aikuiset kasvit tästä sarjasta ovat saaneet tunnustusta ainutlaatuisten maku- ja aromiominaisuuksiensa ansiosta. Jos olet kiinnostunut nopeista kannabiksen lajikkeista, joilla on suuri voimakkuus, tulet varmasti nopeasti pitämään tästä kasvista. Pelkkä nimi viittaa eksoottiseen genetiikkaan, hienostuneeseen moniulotteiseen makuun sekä vertaansa vailla olevaan lopputuotteen laatuun. Se on nopeasti saavuttanut aseman rankingeissa yhtenä aromikkaimmista automaattisesti kukkivista lajikkeista. Se on tunnettu vahvasta vaikutuksestaan, runsaasta hedelmällisyydestään sekä erinomaisista lääkinnällisistä ominaisuuksistaan. Tämä on lajike, jonka jokaisen viljelijän tulisi kokeilla, sopien sekä harrastajille että kokeneille ammattilaisille. Jopa minimaalisella tiedolla ja taidoilla voit viljellä tätä taianomaista kasvia, jolla on valtava potentiaali ja jumalainen tuoksu.

OG Kush Auto on automaattinen hybridi, jossa on indica-genien dominanssi. Se on luotu risteyttämällä kuuluisa OG Kush, joka on arvostettu voimakkaasta vaikutuksestaan ja intensiivisestä tuoksustaan, Northern Lights Auton kanssa, joka tuo mukanaan viileyttä ja rauhaa. Tämä lajike yhdistää emokasviensa parhaat ominaisuudet. Kasvuvaiheessa se on helppohoitoinen ja saavuttaa keskikoon kukinnan aikana. Kasvi keskittää energiansa keskussilmun kehittämiseen, mutta myös sivuoksat peittyvät runsaasti kukkivilla nupuilla. 9-11 viikon kuluttua siementen istuttamisesta kasvit saavuttavat kypsyyden ja voivat tuottaa satoa 250-400 grammaa neliömetriä kohti. Tämä lajike ei vaadi erityisiä hoitotoimenpiteitä ja selviytyy hyvin viileissä ilmastoissa sekä on tuholaisten kestävä.

Vinkkejä nopeiden kannabiksen lajikkeiden viljelyyn

nopeat kannabiksen lajikkeet

Nopeimpien kannabiksen lajikkeiden viljely on aihe, joka kiinnostaa sekä kokeneita kasvattajia että niitä, jotka ovat vasta aloittamassa tällä alalla. Keskeinen näkökohta on sopivien genetiikkojen valinta, jotka eivät ainoastaan kasva nopeasti, vaan tuottavat myös korkealaatuista ja vahvaa lopputuotetta. Automaattikukkivat (autoflowering) lajikkeet ovat usein suositeltuja, sillä ne siirtyvät vegetatiivisesta vaiheesta kukintaan riippumatta valosyklin muutoksista, mikä merkittävästi lyhentää odotusaikaa sadonkorjuuseen. Viljelyolosuhteiden optimointi on yhtä tärkeää; kasveille on tarjottava riittävästi valoa, mieluiten käyttäen LED-lamppuja, jotka säteilevät koko valospektrin samalla kun ne minimoi energiankulutusta. Kosteuden ja lämpötilan hallinta kasvutilassa on toinen tärkeä tekijä - ihanteelliset olosuhteet ovat noin 22-25 astetta Celsius-astetta ja ilmankosteus 40-50%. Ei myöskään saa unohtaa asianmukaista lannoitusta; kannabikselle tarkoitettujen erikoislannoitteiden käyttö voi merkittävästi vaikuttaa kasvunopeuteen ja satoon. Kasvien säännöllinen karsiminen on myös suositeltavaa, sillä se edistää pensastumista ja voi johtaa suurempaan määrään nuppuja. On myös tärkeää seurata kasveja mahdollisten tuholaisten tai sairauksien varalta ja reagoida nopeasti kaikkiin huolestuttaviin merkkeihin. Jos muistat kaikki nämä näkökohdat, valitset nopeita kannabiksen lajikkeita ja noudatat parhaita viljelykäytäntöjä, jopa aloittelijat kasvattajat voivat saavuttaa tyydyttäviä tuloksia, nauttien runsaista ja nopeista korkealaatuisen kannabiksen sadoista.

Related products

Viite: BestCannabisSeeds 4353292900

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Afghan Kush

Arvostelu(t): 0

Valtaosa kasvattajista sanoo, että Afghan Kush -kannabislajike on poikkeuksellinen. Ei ihme, se on loistavaa genetiikkaa, joka on valittu täydellisesti. Kasvi on yksi parhaista lajikkeista ja tyydyttää vaativimmatkin fanit.

Viite: BestCannabisSeeds 46452354333

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

AK 47

Arvostelu(t): 0

AK 47 -kannabislajike tunnetaan kaikkialla maailmassa. Se on saanut useita palkintoja erilaisissa kannabiskilpailuissa. Kaikki rakastavat sitä ja nauttivat sen kasvattamisesta. Se ei aiheuta vaikeuksia edes aloitteleville kasvattajille.

Viite: BestCannabisSeeds 767878889211

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Amnesia Haze

Arvostelu(t): 0

Amnesia Haze -kannabiskanta on geneettinen lajike, jota jokaisen kannabiksen ystävän tulisi kokeilla. Tämä on erinomainen kanta, joka antaa sinulle paljon tyydytystä. Sen teho ja maku ovat huippuluokkaa. Nyt sinulla on meidän ansiostamme mahdollisuus omistaa se.

Viite: BestCannabisSeeds 76878444444

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Big Star

Arvostelu(t): 0

Big Star -kannabislajike on 90-prosenttisesti indica. Korkea, jopa 24 %:n THC-pitoisuus takaa voimakkaan vaikutuksen. Korkea kukan laatu ja hyvä maku taattu.

Viite: BestCannabisSeeds 43534592929

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Black Domina

Arvostelu(t): 0

Kannabiskanta Black Domina on kasvi, joka on saanut monia seuraajia. Sitä himoitsevat erityisesti kaikki fanit, jotka suosivat indica-geenejä. Sen vaikutus pystyy yllättämään jopa kaikkein kovimmat pelaajat. Myös maku ja tuoksu ovat korkealla tasolla.

Viite: BestCannabisSeeds 7684454567

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Cheese Auto

Arvostelu(t): 0

Cheese Auto on maukas ja erittäin tuottava feminisoitu autoflowering-kannabiskanta. Mausteisten ja happamien aromien sekoitus iskee voimakkaasti nenään, ja jotta et huolestuttaisi naapureitasi, kannattaa asentaa hiilisuodatusjärjestelmä. Saavutat erinomaiset sadot hetkessä.

Seuraa meitä Facebookissa