OG Kush

BestCannabisSeeds 435452222222
Arvosana 

OG Kush on Pohjois-Kaliforniasta peräisin oleva lajike, joka on nopeasti saavuttanut suuren suosion ympäri maailmaa. Kaikki kiitos sille ominaisen aromin ja voimakkaan psykoaktiivisen vaikutuksen. Tämä kanta on ainutlaatuinen ja sitä on vaikea verrata muihin kannabiskasveihin.

siementen määrä:
  Suojauskäytännöt

Turvalliset ostokset myymälässämme

  Toimituskäytäntö

Nopea tuotteiden lähettäminen 1-3 päivän kuluessa

  Palautuskäytäntö

14 päivää aikaa palauttaa tuotteet

Kuvaus

OG Kush feminisoidut kannabiksen siemenet - lajikkeen kuvaus

Best Cannabis Seedsistä löydät vain parhaita kannabiskantoja, joilla on erinomainen maine kasvattajien keskuudessa. Näin on myös tämän lajikkeen kohdalla. OG Kush on saavuttanut valtavan suosion erinomaisen laatunsa ansiosta. Jotkut väittävät, että tämä kasvi on yhdistelmä Chemdawg-, Lemon Thai- ja Pakistani Kush -kannoista, vaikka sen todellinen genetiikka on edelleen epäselvä. Tämä eksoottinen sekoitus on lähes täydellinen, kasvi, joka tyydyttää monia käyttäjiä, jopa kaikkein vaativimpia.

Myös tämän kasvin nimi vaihtelee, joidenkin kasvattajien mukaan se tarkoittaa Original Gangsteria, kun taas useimmat sanovat Ocean Grown. Jos olet huippulaadukkaan kannabiksen tuntija, OG Kush -kannabiskannan on oltava sinun, pidät siitä varmasti nopeasti. Tämä on monipuolinen kanta, jossa on korkea THC-pitoisuus ja jättimäinen määrä hedelmäisiä terpeenejä. Tämän kasvin genetiikka on kovaa, 75 % indica- ja 25 % sativa-geenejä. 

Yksi suosituimmista kannabiskannoista 

Nämä feminisoidut kannabissiemenet ovat megasuosittuja, sitä ei kukaan epäile. Kasvia himoitsevat monet julkkikset, räppärit, Hollywood-näyttelijät tai lääkekannabiksen käyttäjät ja jopa urheilijat. Monet käyttäjät sanovat, että eniten he pitävät siitä voimakkaasta tuoksusta, joka on ainutlaatuinen ja jossa voi aistia myös sitrushedelmien, bensiinin ja voimakkaiden kemikaalien vivahteita. OG Kush on erottuva, vahva ja sillä on pitkäaikainen jälkimaku, jota käyttäjät arvostavat erittäin paljon. Se sisältää terpeenejä suuria määriä, kuten myrseeniä, limoneenia ja karyofylleeniä.

OG Kushin vaikutukset

Tämä kanta luokitellaan vahvaksi kannabiskannaksi, minkä vuoksi sitä säännöllisesti käyttävät kokeneet tupakoitsijat arvostavat sitä suuresti. Vaikutus voi yllättää kokeneimmatkin käyttäjät. Vaikutus muistuttaa jonkin verran Sativa-kasveja, onhan kyseessä Indica-dominantti genetiikka. Voit varmasti luottaa voimakkaisiin tuntemuksiin jokaisen OG Kushin inhalaation jälkeen.

Korkea THC-pitoisuus 19 % tuottaa rauhoittavia vaikutuksia koko kehoon, voit varmasti tuntea tämän kasvin vaikutukset positiivisesti. Erinomaiset maku- ja aromiominaisuudet saavat sinut haluamaan polttaa tätä kasvia yhä uudelleen ja uudelleen. Kirjoitimme jo edellä tuoksusta, ja nyt on syytä mainita maku, joka muistuttaa sitrushedelmiä, mäntyä ja metsän hedelmiä, mikä tekee tupakoinnin vaikutuksesta vielä paremman.

Upeat kukat, joissa on kauniita sävyjä

OG Kush kukkii 8 viikkoa, ja ihanteellisissa olosuhteissa se voi kypsyä vielä nopeammin. Tämän ajan kuluttua se voi tuottaa 500 grammaa satoa kasvia kohti. Tämä on siis erittäin hyvä tulos. Sen saavuttamiseksi kasville on tietysti annettava parhaat mahdolliset olosuhteet, jotta se voi kehittyä kunnolla. Kasvun aikana se tuottaa paljon haaroja. Se saavuttaa yleensä jopa 160 cm:n korkeuden. Sen kukat ovat kovia ja tiheitä kalkinvärisiä, joissa on paljon tahmeaa pihkaa. Suosittelemme kasvin leikkaamista käsineet kädessä tahmeiden sormien välttämiseksi. Myymälästämme voit ostaa tämän kasvin feminisoituja siemeniä, jolloin kasvatat taatusti naaraspuolisia yksilöitä.

Viljelijät voivat helposti lisätä sadon tuloksia yksinkertaisesti soveltamalla oikeanlaista koulutusta. Karsimalla pääkasvukartiota, kasvi saa useita päähuippuja, mikä johtaa automaattisesti paljon parempiin tuloksiin. Voit myös käyttää lisäksi LST:tä, tämä lisää satoa entisestään. Tämä kasvi on yksinkertaisesti loistava, se antaa sinulle parasta kaikesta. Joten jos olet hyvän savun ystävä, sinun täytyy kokeilla tätä kantaa.

Tuotetiedot
Best Cannabis Seeds
BestCannabisSeeds 435452222222

Lisätiedot

Tyyppi
Sativa 25% Indica 75%
THC-taso
19%
CBD-taso
keskitasoinen
Genetiikka
Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
Korkeus sisällä
90 - 160 cm
Korkeus ulkona
180 - 220 cm
Sato sisällä
425 - 475 g/m2
Sato ulkona
500 - 550g/kasvi
Sadonkorjuuaika
Syyskuu / Lokakuu
Kukkimisaika
7 - 9 viikkoa
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

OG Kush

OG Kush

OG Kush on Pohjois-Kaliforniasta peräisin oleva lajike, joka on nopeasti saavuttanut suuren suosion ympäri maailmaa. Kaikki kiitos sille ominaisen aromin ja voimakkaan psykoaktiivisen vaikutuksen. Tämä kanta on ainutlaatuinen ja sitä on vaikea verrata muihin kannabiskasveihin.

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Viite: BestCannabisSeeds 4532302000

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Mazar Extra

Arvostelu(t): 0

Skunk- ja afgaanigeenien yhdistelmä tuottaa suuria satoja, vaatimattomuutta, vakautta, aromia ja voimakasta indica-vaikutusta. 1 siemen Mazar Extraa ja sinulla on käsissäsi 80-luvun klassikko.

Viite: BestCannabisSeeds 6799000098

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Northern Light Auto

Arvostelu(t): 0

Tässä on autoflowering-versio kuuluisasta Northern Light -kannasta. Se kasvaa nopeasti, tuottaa jopa puoli kiloa kypsiä kukintoja neliömetrillä, sisältää 15 % sativaa, 10 % ruderalista ja 75 % indicaa, ja on tunnettu miellyttävästä maustaan ja aromaattisista ominaisuuksistaan. Tämä kanta on suunniteltu sisäkasvatukseen, mutta se tuottaa hyväksyttäviä...

Viite: BestCannabisSeeds 46452354333

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

AK 47

Arvostelu(t): 0

AK 47 -kannabislajike tunnetaan kaikkialla maailmassa. Se on saanut useita palkintoja erilaisissa kannabiskilpailuissa. Kaikki rakastavat sitä ja nauttivat sen kasvattamisesta. Se ei aiheuta vaikeuksia edes aloitteleville kasvattajille.

Viite: BestCannabisSeeds 686788889

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Jack Herer Auto

Arvostelu(t): 0

Jack Herer Auto on autoflowering-versio legendaarisesta sativa-kannasta Jack Herer. Lyhyessä 9-10 viikon jaksossa siemenistä kasvaa matalia (jopa 1 metrin korkuisia) pensaita, joissa on suuri määrä sativa-silmuja, joiden laatu on verrattavissa fotoperiodisen alkuperäisen kasvin laatuun.

Viite: BestCannabisSeeds 76548888888

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Kalashnikova

Arvostelu(t): 0

Kalashnikova on kannabissiemen, joka on jalostettu kahdesta poikkeuksellisesta kannasta - AK47 ja White Widow. Tämä yhdistelmä on tuottanut erinomaisen kannabiskannan.

Viite: BestCannabisSeeds 67856563345

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Runtz Auto

Arvostelu(t): 0

Vihreän hirviön Runtz Auto silmut kypsyvät noin 60 päivässä, ja sen aromi aiheuttaa runsaasti syljeneritystä. Se on erinomainen automaattikasvi, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa.

Viite: BestCannabisSeeds 6787823346

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Critical CBD

Arvostelu(t): 0

Critical CBD on suunniteltu lääkekannabiksen käyttäjille. Sen vaikutukset ovat hyvin monipuoliset ja se on varmasti oikea valinta lääketieteelliseen käyttöön.

Viite: BestCannabisSeeds 57666655556

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Mazar Auto

Arvostelu(t): 0

Autoflowering-hybridi tuottaa suuria satoja, jopa 150 grammaa pensasta kohti, ja se kasvaa vain 80 päivää. Kasvin indica-pitoisuuden ja korkean THC-pitoisuuden ansiosta voit nauttia miellyttävästä kehollisesta vaikutuksesta, joka on voimakkuudeltaan silmiinpistävä. Lajike kasvaa hyvin avomaalla ja selviytyy myös tuholaisista ja taudeista itsestään.

Viite: BestCannabisSeeds 5756733567

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Mimosa

Arvostelu(t): 0

Mietitkö, mitä tapahtuu, kun kaunein kannabiskanta yhdistetään yhteen kaikkein maukkaimmista? Tuloksena on Mimosa, jolla on upeita ominaisuuksia ja paljon tehoa.

Viite: BestCannabisSeeds 43534539889

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Critical

Arvostelu(t): 0

Critical-kannabiskantaa suositellaan ihmisille, jotka nauttivat psykedeelisistä vaikutuksista. Kasvi on ihanteellinen kasvatettavaksi ahtaissa tiloissa. Kukat sisältävät runsaasti trikomeja ja maistuvat hyvältä.

Viite: BestCannabisSeeds 43534377788

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Special Mintz

Arvostelu(t): 0

Voimakas kannabiskanta Special Mintz on omistettu kaikille vahvan kannabiksen ystäville. Indica-geenit hallitsevat tätä kasvia, mikä antaa hämmästyttävän vaikutuksen. Varmasti tämä kasvi antaa sinulle monia positiivisia tuntemuksia.

Seuraa meitä Facebookissa