BubbleGum

BestCannabisSeeds 4352222003
Arvosana 

BubbleGum-kannabiskanta on luultavasti jokaisen kannabiksen ystävän tiedossa, lähinnä sen erinomaisten makuominaisuuksien vuoksi. Kypsät kukat ovat erittäin korkealaatuisia, kaikki ovat tyytyväisiä siihen.

siementen määrä:
  Suojauskäytännöt

Turvalliset ostokset myymälässämme

  Toimituskäytäntö

Nopea tuotteiden lähettäminen 1-3 päivän kuluessa

  Palautuskäytäntö

14 päivää aikaa palauttaa tuotteet

Kuvaus

BubbleGum feminisoidut kannabiksen siemenet - lajikkeen kuvaus

BubbleGum on legendaarinen klassinen kannabiskasvi, joka on saavuttanut suuren suosion. Erinomaisen makean ja happaman hedelmäisen ja marjaisen makunsa ansiosta lajike todella muistuttaa samaa purukumia kuin lapsuudessasi. Bubblegumin tarkka genetiikka on suurelle yleisölle tuntematon. Bubblegum on High Timesin mukaan voittanut neljä kannabispokaalia. Se rauhoittaa hermoja ja parantaa kehoa korkean CBD-pitoisuutensa ansiosta, mutta kanta on liian monipuolinen, jotta sitä voisi pitää puhtaasti lääkkeellisenä. Herkuttelijat ja psykedeelisen vaikutuksen, joka kannustaa syviin tunteisiin ja luovaan itsensä löytämiseen, ystävät ovat alkaneet arvostaa herkullista BubbleGumia kaikkialla maailmassa. 

Se on niin helppohoitoinen, että aloittelijat voivat turvallisesti istuttaa kasvin jopa ensimmäistä kertaa kasvattaessaan sitä, kunhan vain noudattavat viljelyyn liittyviä perussääntöjä. Keskikokoisen kasvin ansiosta kasvi voidaan sijoittaa kätevästi jopa pieneen kaappiin tai parvekkeelle, ja kasville voi aina tehdä kasvukoulutusta, joka vähentää kasvua. Vankkaa satoa varten tarvitset tietenkin hyvin varustetun kasvatuslaatikon tai huolellisesti valitun istutuspaikan. Jos kasvatat sisällä, käytä 10-12 litran ruukkua.

Älä laiminlyö tuulettimia, jotka puhaltavat koko kasvukauden ajan - vain siten kasvi kehittää voimakkaan varren, joka soveltuu suurten satojen tuottamiseen. Bubblegum kestää hyvin hyönteistuholaisia ja sienitauteja, mutta vaatii aktiivista tuuletusta erityisesti kukinnan loppuvaiheessa, kun latvukset painuvat. Kukinnot ovat suuret ja joustavat, ja niissä on kirkkaan oranssit, hyvin hartsipitoiset männät. Kukinta kestää jopa 60 päivää. Avomaalla lajike kykenee tuottamaan kaksimetrisiä yksilöitä, joissa on paljon huippuja, ja jos niitä kasvatetaan, niitä tulee todella paljon.

Usein tarvitaan tukia, jotta varret eivät taipuisi mehukkaiden kukkien alla. Hydroponisten ja aeroponisten kasvien käyttäjät ovat myös tyytyväisiä Bubblegumiin, sillä näissä olosuhteissa voit odottaa satoa jo lähes kahden kuukauden kuluttua istutuksesta (ammattimaisella hoidolla). Hyvin kasvanut Bubblegum-pensas pystyy tuottamaan jopa 500 g tuoreita kukintoja. Avomaalla kypsyminen tapahtuu lokakuun jälkipuoliskolla.

BubbleGumin vaikutus ja maku

Osittain juuri tuoksu on saavuttanut paljon suosiota tässä kasvissa - indica-kasvillehan makeat tai hedelmäiset sävyt eivät ole tyypillisiä. Bubblegumin vaikutukset ovat hyvin monipuoliset. Sativa-indica-sekoituksesta syntyy sadunomainen tunne, paluu johonkin hyvään lapsuudesta. Huomaa, että vaikka genotyyppi on pääasiassa indica, BubbleGumin vaikutus riippuu sadonkorjuun ajankohdasta. Kasveilla, jotka on leikattu 2-3 viikkoa ennen täyttä kypsyyttä, on voimakkaampi stimuloiva sativa-vaikutus, eikä niitä suositella niille, jotka kärsivät korkeasta verenpaineesta, päänsärystä tai ahdistuksesta. Samaan aikaan kypsästä BubbleGumista tulee voimakas rauhoittava aine, joka kykenee nukuttamaan sinut jopa juosten,

Se alentaa verenpainetta, poistaa pahoinvointia ja unettomuutta, lievittää lievää päänsärkyä. Jokainen oikein kasvatettu ja poltettavaksi valmistettu BubbleGum-sato on monipuolinen ja voi sekä lisätä itseluottamusta ja rauhoittaa vaikeassa tilanteessa (minkä vuoksi ihmiset pureskelevat purukumia) että auttaa sinua nauttimaan rauhallisesta onnellisesta hetkestä. Loistava kanta treffi-iltaan - jopa tupakoimattomat tytöt ovat kiinnostuneita kukista, joilla on näin hyvä tuoksu! Sopii käytettäväksi mihin tahansa vuorokaudenaikaan.

Tuotetiedot
Best Cannabis Seeds
BestCannabisSeeds 4352222003

Lisätiedot

Tyyppi
70% indica / 30% sativa
THC-taso
20%
CBD-taso
keskitasoinen
Korkeus sisällä
enintään 110cm
Korkeus ulkona
200cm
Sato sisällä
200-500g/m2
Sato ulkona
500g/kasvi
Sadonkorjuuaika
Lokakuu
Kukkimisaika
8 viikkoa
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

BubbleGum

BubbleGum

BubbleGum-kannabiskanta on luultavasti jokaisen kannabiksen ystävän tiedossa, lähinnä sen erinomaisten makuominaisuuksien vuoksi. Kypsät kukat ovat erittäin korkealaatuisia, kaikki ovat tyytyväisiä siihen.

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Viite: BestCannabisSeeds 453223454235

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Lavender Auto

Arvostelu(t): 0

Lavender Auto -lajikkeella on monia hyviä ominaisuuksia ja erinomainen maku. Kannabiksen ystävät ovat arvioineet tämän lajikkeen korkealle. Kasvi tarjoaa sinulle monia hienoja hetkiä.

Viite: BestCannabisSeeds 76878444444

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Big Star

Arvostelu(t): 0

Big Star -kannabislajike on 90-prosenttisesti indica. Korkea, jopa 24 %:n THC-pitoisuus takaa voimakkaan vaikutuksen. Korkea kukan laatu ja hyvä maku taattu.

Viite: BestCannabisSeeds 5767333347

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

The Unlimited

Arvostelu(t): 0

Halusitpa sitten päästä eroon kivusta tai meditoida, The Unlimited - kannabislajike on varma apu näissä asioissa. Kukintojen suuri määrä ja vaatimaton viljely, korkea THC-pitoisuus ja tasapainoinen genetiikka vetoavat sekä aloitteleviin että kokeneisiin kannabiksen kasvattajiin.

Viite: BestCannabisSeeds 566789999765

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Cheese

Arvostelu(t): 0

Cheese-kannabiskannassa on hämmästyttävä juuston maku ja tuoksu. Vaikutusta hallitsevat indica-geenit, mutta myös sativa-fanit löytävät jotain mieleistään. Myymälässämme on tämän lajikkeen laadukkaita kannabissiemeniä.

Viite: BestCannabisSeeds 67678223434

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Purple Kush Auto

Arvostelu(t): 0

Purple Kush Auto yllättää sinut positiivisesti monipuolisilla vaikutuksillaan. Kasvi kasvaa hyvissä olosuhteissa nopeasti tuottaen pihkaisia kukkia, joilla on hyvä maku ja aromi.

Viite: BestCannabisSeeds 45569959558

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Super Skunk

Arvostelu(t): 0

Super Skunk on vahva lajike, jossa on pääasiassa indica-geenejä. Se tarjoaa sinulle monia hienoja tuntemuksia. Korkea THC-pitoisuus 21 %. Tällä kasvilla on myös erinomaiset maku- ja aromiominaisuudet.

Viite: BestCannabisSeeds 43534539889

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Critical

Arvostelu(t): 0

Critical-kannabiskantaa suositellaan ihmisille, jotka nauttivat psykedeelisistä vaikutuksista. Kasvi on ihanteellinen kasvatettavaksi ahtaissa tiloissa. Kukat sisältävät runsaasti trikomeja ja maistuvat hyvältä.

Viite: BestCannabisSeeds 678888888

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

LSD

Arvostelu(t): 0

LSD:tä rakastavat aloittelijoiden lisäksi myös kokeneet puutarhurit, jotka haluavat helpon sadon. Tällöin voit yksinkertaisesti istuttaa siemenet ja odottaa hedelmien kypsymistä. Kasvi on erittäin voimakas ja maukas.

Viite: BestCannabisSeeds 46546122322

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

NYC Diesel

Arvostelu(t): 0

NYC Diesel feminisoitu kannabiskanta on voimakas sativa-dominantti hybridi. Se tuottaa pitkiä sivuhaaroja, jotka ovat täynnä greippimakuisia sokerisilmuja, ja sen kokonaispaino on jopa 600 g/m2.

Viite: BestCannabisSeeds 767878889211

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Amnesia Haze

Arvostelu(t): 0

Amnesia Haze -kannabiskanta on geneettinen lajike, jota jokaisen kannabiksen ystävän tulisi kokeilla. Tämä on erinomainen kanta, joka antaa sinulle paljon tyydytystä. Sen teho ja maku ovat huippuluokkaa. Nyt sinulla on meidän ansiostamme mahdollisuus omistaa se.

Viite: BestCannabisSeeds 47788888655

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Special Skunk

Arvostelu(t): 0

Special Skunk on kahden erinomaisen kannan, Skunk #1:n ja Afghanin, risteytyksen tulos. Tuloksena on vahva indica-vetoinen hybridi, joka voi yllättää kokeneimmatkin käyttäjät.

Viite: BestCannabisSeeds 5789990066

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Mandarine Auto

Arvostelu(t): 0

Mandarine Auto kehitettiin risteyttämällä Cream Caramel Auto ja Ice Cool. Kannabis kuuluu pääasiassa Indica Ruderalis -tyyppiin, mutta genetiikassa on myös Sativaa. THC-pitoisuus on vähintään 18 %.

Viite: BestCannabisSeeds 43534592929

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Black Domina

Arvostelu(t): 0

Kannabiskanta Black Domina on kasvi, joka on saanut monia seuraajia. Sitä himoitsevat erityisesti kaikki fanit, jotka suosivat indica-geenejä. Sen vaikutus pystyy yllättämään jopa kaikkein kovimmat pelaajat. Myös maku ja tuoksu ovat korkealla tasolla.

Viite: BestCannabisSeeds 68900088667

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Gelato Auto

Arvostelu(t): 0

Automaattisesti kukkiva versio kuuluisasta kalifornialaisesta Gelato-kannasta on hyvin nopeasti saanut miljoonia faneja ympäri maailmaa. Tämä kaikki johtuu korkeista sadoista, varhaisesta kypsymisestä ja uskomattomasta terpeenivalikoimasta, jotka tekevät Gelato Auto -kannasta yhden voimakkaimmin tuoksuvista kannoista.

Seuraa meitä Facebookissa