Sherbet

BestCannabisSeeds 4603450340
Arvosana 

Monet käyttäjät pitävät kannabiskantaa Sherbet ihanteellisena. Se antaa paljon iloa ja sitä voidaan käyttää myös lääkinnällisesti.

siementen määrä:
  Suojauskäytännöt

Turvalliset ostokset myymälässämme

  Toimituskäytäntö

Nopea tuotteiden lähettäminen 1-3 päivän kuluessa

  Palautuskäytäntö

14 päivää aikaa palauttaa tuotteet

Kuvaus

Sherbet feminisoidut kannabiksen siemenet - lajikkeen kuvaus

Sherbet on korkealaatuinen kannabiskanta, jota sinulla on mahdollisuus ostaa BestCannabisSeeds-verkkokaupastamme. Kasvi on täynnä niin monia toivottavia ominaisuuksia, että on vaikea päättää, mistä aloittaa. Voisimme aloittaa metsän hedelmien hienovaraisesta tuoksusta, joka vangitsee aistit, tai kirkkaan oransseista kukista, jotka kimaltelevat keskipäivän auringossa. Voisimme jopa puhua sen hämmästyttävästä perinnöstä, sillä se on maailmankuulujen Girl Scout Cookies -keksien suora jälkeläinen. Aloitetaan sen sijaan siitä, mikä tekee sherbetistä niin haluttavan monenlaisille ihmisille sekä virkistys- että lääkinnällisesti. 

Sherbet-kasvi on 85-prosenttisesti indica-valtainen. Tyypillisesti tupakoitsijat odottaisivat, että tällainen Indica puuduttaisi heidät sohvalla, ja sillä olisi rauhoittavia ja rauhoittavia vaikutuksia. Näin todellakin on, mutta myös Sativan energiset ja luovat ominaisuudet ovat läsnä. Kestää koko päivän arvostaa Sherbetin monimutkaisiin ja monipuolisiin vaikutuksiin liittyvää monimutkaisuutta. Vahvan THC-pitoisuutensa ansiosta se on ihanteellinen auttamaan selviytymään kaikenlaisesta nykyihmisen stressistä. Sillä ei ole käytännössä mitään vaikutusta fyysiseen tilaan, mutta sillä on erittäin voimakas vaikutus ahdistuneisuuden tunteiden hoidossa. Tämän lajikkeen hämmästyttävien maanläheisten aromien ja riippuvuutta aiheuttavien kykyjen ansiosta sillä ei ole vaikeuksia päästä mielesi kaikkiin nurkkiin.

Vaikka tämä kanta tuottaa keskimäärin 450 - 500 g/kasvi, se vaatii vain vähän hoitoa. Se kestää erinomaisesti hometta. Välimeren ilmastossa se menestyy erittäin hyvin ulkona, jossa sitä on todellinen ilo kasvattaa. Sisätiloissa se on myös melko omavarainen, mutta kannattaa pitää silmällä ilmankosteutta. Sadonkorjuu syyskuun lopusta lokakuun alkuun leveysasteesta riippuen. Tästä kannasta tulee jotain uskomatonta ammattilaisen käsissä, ja se on helppo ja nautinnollinen harjoite aloittelijalle. Kasvin varret ovat paksut ja siinä on paljon haarautumista. Voit ostaa Sherbet-kannabiksen siemeniä verkkokaupastamme BestCannabisSeeds.

Tuotetiedot
Best Cannabis Seeds
BestCannabisSeeds 4603450340

Lisätiedot

Tyyppi
85% indica / 15% sativa
THC-taso
24%
Genetiikka
Green Scout Cookies x Blueberry Kush
Korkeus sisällä
enintään 110cm
Korkeus ulkona
enintään 210cm
Sato sisällä
600g/m2
Sato ulkona
450-500g/kasvi
Sadonkorjuuaika
Syyskuu / Lokakuu
Kukkimisaika
8-9 viikkoa
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Sherbet

Sherbet

Monet käyttäjät pitävät kannabiskantaa Sherbet ihanteellisena. Se antaa paljon iloa ja sitä voidaan käyttää myös lääkinnällisesti.

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Viite: BestCannabisSeeds 4353459598

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Durban Poison

Arvostelu(t): 0

Durban Poison on voimakas kasvi, joka vetoaa varmasti kaikkiin sativa-lajikkeiden ystäviin. Ihanteellisissa olosuhteissa se voi kasvaa 3 metrin pituiseksi ja tuottaa paljon pihkaisia kukkia.

Viite: BestCannabisSeeds 453223454235

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Lavender Auto

Arvostelu(t): 0

Lavender Auto -lajikkeella on monia hyviä ominaisuuksia ja erinomainen maku. Kannabiksen ystävät ovat arvioineet tämän lajikkeen korkealle. Kasvi tarjoaa sinulle monia hienoja hetkiä.

Viite: BestCannabisSeeds 76878444444

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Big Star

Arvostelu(t): 0

Big Star -kannabislajike on 90-prosenttisesti indica. Korkea, jopa 24 %:n THC-pitoisuus takaa voimakkaan vaikutuksen. Korkea kukan laatu ja hyvä maku taattu.

Viite: BestCannabisSeeds 46546122322

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

NYC Diesel

Arvostelu(t): 0

NYC Diesel feminisoitu kannabiskanta on voimakas sativa-dominantti hybridi. Se tuottaa pitkiä sivuhaaroja, jotka ovat täynnä greippimakuisia sokerisilmuja, ja sen kokonaispaino on jopa 600 g/m2.

Viite: BestCannabisSeeds 4334934939

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Power Plant

Arvostelu(t): 0

Tämä 20 vuotta vanha kannabiskanta on saanut erinomaisia arvioita viljelijöiltä ja tupakoitsijoilta siitä lähtien, kun se ilmestyi markkinoille. Pensas kasvaa hyvin kaikissa olosuhteissa ja tuottaa suuren määrän käpyjä. Rastafarit puolestaan ovat arvostaneet miellyttäviä maku- ja tuoksuominaisuuksia, korkeaa THC-pitoisuutta ja mielenkiintoisia eriytyneitä...

Viite: BestCannabisSeeds 46452354333

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

AK 47

Arvostelu(t): 0

AK 47 -kannabislajike tunnetaan kaikkialla maailmassa. Se on saanut useita palkintoja erilaisissa kannabiskilpailuissa. Kaikki rakastavat sitä ja nauttivat sen kasvattamisesta. Se ei aiheuta vaikeuksia edes aloitteleville kasvattajille.

Viite: BestCannabisSeeds 5767333347

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

The Unlimited

Arvostelu(t): 0

Halusitpa sitten päästä eroon kivusta tai meditoida, The Unlimited - kannabislajike on varma apu näissä asioissa. Kukintojen suuri määrä ja vaatimaton viljely, korkea THC-pitoisuus ja tasapainoinen genetiikka vetoavat sekä aloitteleviin että kokeneisiin kannabiksen kasvattajiin.

Seuraa meitä Facebookissa