Mango Auto

BestCannabisSeeds 56887987334
Arvosana 

Mango Auto on kannabislajike, jolla on monipuoliset vaikutukset. Olet varmasti tyytyväinen tähän kasviin. Se sopii erinomaisesti sisä- ja ulkoviljelyyn.

siementen määrä:
  Suojauskäytännöt

Turvalliset ostokset myymälässämme

  Toimituskäytäntö

Nopea tuotteiden lähettäminen 1-3 päivän kuluessa

  Palautuskäytäntö

14 päivää aikaa palauttaa tuotteet

Kuvaus

Mango Auto feminisoidut kannabiksen siemenet - lajikkeen kuvaus

Mango Auto -kanta on korkealaatuinen kannabiskanta, jonka asiantuntijamme ovat huolella valinneet. Tämän kannan aikuiset autoflowering-kasvit ovat tulleet kuuluisiksi poikkeuksellisesta maustaan ja aromistaan. Jo nimestä lähtien voit aistia kaikki eksoottiset genetiikat, erinomaisen monipuolisen maun ja lopputuotteen erinomaisen laadun. Se on nopeasti noussut rankingissa yhdeksi maukkaimmista automaattikasveista. Kanta on erittäin voimakas, hedelmällinen ja sillä on erinomaiset terveysominaisuudet. Se on kasvi, jota jokainen kasvattaja haluaa kokeilla, ja se sopii kaikille aloittelijoista ammattilaisiin. Vähäisillä taidoilla ja tiedoilla pystyt kasvattamaan maagisen kaunottaren, jolla on suuri potentiaali ja taivaallinen aromi.

Mango Auto kannabissiemeniä kannattaa ostaa jo pelkästään siksi, että se on eliittinen ensimmäisen sukupolven kannabiskanta, jolla on eksoottiset juuret. Tästä kannasta tulee varmasti kokoelmasi kirkkain timantti. Vahvat taimet kasvavat siemenistä, jotka kehittyvät aktiivisesti joka päivä. Kasvit ovat melko kompakteja, ja ne yltävät yleensä jopa 120 senttimetrin korkeuteen. Lisäksi tämän lajikkeen pensaat ovat esteettisesti houkuttelevia, hoikkia ja tasaisia. Rakenne muistuttaa enemmän Sativa-lajiketta, mutta matala kasvu ja korkea kestävyys erilaisia rasituksia vastaan kuuluivat Indica-lajikkeelle. Kukinnan aikana kukinnoista nousee keskivahva raikas aromi. Se muistuttaa virkistävää trooppista tuulta ja erilaisten eksoottisten hedelmien sekoitusta. Sisätiloissa kasvatettaessa hiilisuodatin voi helposti käsitellä tuoksua. On syytä sanoa, että tämä kasvi sopii kaikenlaiseen viljelyyn. Se sopeutuu helposti kaikkiin olosuhteisiin ja ympäristötekijöihin. Tämän kannan silmut ovat hyvin tahmeat ja sisältävät paljon pihkaa.

Mango Auto -kasveilla on keskimääräinen kukinta-aika - se voi kestää 60-70 päivää. Kaiken kaikkiaan tämän lajikkeen elinkaari on lyhyt lyhyen kasvukauden ja autokukintageenin vuoksi. Tämän seurauksena lajike tyydyttää kärsimättömimpienkin kannabiksen kasvattajien tarpeet. Sisätiloissa sato voi nousta jopa 600 grammaan kuivia silmuja neliömetrillä. Tämä on melko suuri sato, jonka jopa aloittelija voi saavuttaa oikeissa olosuhteissa. Kannan geneettinen komponentti on myös varsin epätavallinen ja houkutteleva. Autoflowering-versiota varten kasvattajat ottivat valoperiodisen alkuperäisen Mangon ja risteyttivät sen Big Bang Auton kanssa. Genotyyppi koostuu indikasta, sativasta ja ruderaliksesta. Kasvattajat loivat laadukkaan hybridin, jossa otettiin parhaat ominaisuudet kustakin genotyypistä ja yhdistettiin ne yhdeksi. Mango Auto on yhdistelmä uutta, eksoottista kantaa ja legendaaristen Northern Lights- ja Skunk-perheiden klassikkoa. Nimi viittaa taivaansiniseen, lämpimään rannikkoon ja siellä kasvaviin mehukkaisiin trooppisiin hedelmiin. Luojat antoivat tälle kannalle tarkoituksella herkullisen ja omaperäisen nimen korostaakseen sen kaikkea eksoottisuutta.

Valmiin tuotteen polttaminen muuttuu aina ihanaksi, eloisaksi kokemukseksi. Epäilemättä tämän lajikkeen maku on sen tärkein ominaisuus.  Savustettaessa on aistittavissa ihanan raikas ja mieleenpainuva sekoitus trooppisia hedelmiä ja sitrushedelmiä. Myös jälkimakua leimaava lievä happamuus ja makeus luovat miellyttävän vaikutelman. Maku ja aromaattiset ominaisuudet yhdistyvät hyvin vaikutukseen ja parantavat kokemusta. Vaikutus on melko voimakas ja pitkäkestoinen, mikä johtuu lopputuotteen korkeasta THC-pitoisuudesta, joka on 22-24 %. Sitä voidaan kuvata hybridiksi, tasapainoiseksi rentoutukseksi. Lajike tuo esiin indican ja sativan vahvuudet. Odota käytön aikana laadukasta ja voimakasta euforiaa, energisyyden nousua ja mielialan kohoamista. Vaikutuksen loppuvaiheessa tupakoitsija painautuu sohvaa vasten miellyttävän väsymyksen vallassa, keho rentoutuu hyvin ja tulee kuin kivestä. Jokainen hyvän kannabiksen ystävä haluaa varmasti kokea näin monenlaisia tuntemuksia. Lajikkeen vaikutus tuo paljon tuntemuksia ja todellista nautintoa. Sitä on parasta käyttää illalla viikonloppuna, sillä se on ihanteellinen lajike hyvään yöuneen.

Tuotetiedot
Best Cannabis Seeds
BestCannabisSeeds 56887987334

Lisätiedot

Tyyppi
60% indica / 20% sativa / 20% ruderalis
THC-taso
22-24%
Genetiikka
Mango x Big Bang Auto
Korkeus sisällä
enintään 80cm
Korkeus ulkona
enintään 120cm
Sato sisällä
600g/m2
Sato ulkona
110g/kasvi
Sadonkorjuuaika
80-90 päivää itämisen jälkeen
Kukkimisaika
60-70 päivää
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Mango Auto

Mango Auto

Mango Auto on kannabislajike, jolla on monipuoliset vaikutukset. Olet varmasti tyytyväinen tähän kasviin. Se sopii erinomaisesti sisä- ja ulkoviljelyyn.

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Viite: BestCannabisSeeds 43534377788

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Special Mintz

Arvostelu(t): 0

Voimakas kannabiskanta Special Mintz on omistettu kaikille vahvan kannabiksen ystäville. Indica-geenit hallitsevat tätä kasvia, mikä antaa hämmästyttävän vaikutuksen. Varmasti tämä kasvi antaa sinulle monia positiivisia tuntemuksia.

Viite: BestCannabisSeeds 3452111000

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Critical Kush

Arvostelu(t): 0

Erilaiset hybridit ovat hyvin suosittuja kannabiksen maailmassa. Yksi merkittävimmistä lajikkeista on varmasti Critical Kush. Yhdistämällä kaksi loistavaa lajiketta, Critical Mass ja OG Kush, luotiin loistava lajike, jossa on paljon THC:tä. Kasvin makuominaisuudet ovat erinomaiset, ja se on kanta, joka varmasti erottuu edukseen.

Viite: BestCannabisSeeds 565676667778

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Orange Bud

Arvostelu(t): 0

Orange Bud -kannabiksen siemenistä saat vahvoja kasveja, joissa on runsaasti THC:tä. Hyvän vaikutuksen ja maun lisäksi kasvit näyttävät upeilta. Olet varmasti tyytyväinen tähän kantaan.

Viite: BestCannabisSeeds 7878556555

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Easy Ryder Auto

Arvostelu(t): 0

Easy Ryder Auto on arvostettu tehdas kaikkialla maailmassa. Jos etsit korkeaa laatua, tämä lajike täyttää kaikki vaatimuksesi. Sillä on erinomaiset teho- ja makuominaisuudet.

Viite: BestCannabisSeeds 433673455422

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Coffee Ryder

Arvostelu(t): 0

Coffee Ryder -kannabiksen siemenet ovat ainutlaatuisia. Jos etsit vahvaa genetiikkaa ja loistavaa suorituskykyä, sinun on tutustuttava tähän kasviin. Korkealaatuiset kukat taattu.

Viite: BestCannabisSeeds 43534539889

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Critical

Arvostelu(t): 0

Critical-kannabiskantaa suositellaan ihmisille, jotka nauttivat psykedeelisistä vaikutuksista. Kasvi on ihanteellinen kasvatettavaksi ahtaissa tiloissa. Kukat sisältävät runsaasti trikomeja ja maistuvat hyvältä.

Viite: BestCannabisSeeds 3523200022

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Lemon Juice

Arvostelu(t): 0

Lemon Juice on indica-genetiikan ylivoimaisesti hallitsema kanta. Sillä on erinomaiset vaikutukset ja se esittelee itsensä kauniisti. Sen avulla saavutat tavoitteesi.

Viite: BestCannabisSeeds 5656756444

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Lemon Auto

Arvostelu(t): 0

Lemon Auto on nimensä mukaisesti automaattinen laitos. Tasapainoiset geenit takaavat erinomaisen suorituskyvyn. Jokainen käyttäjä löytää tästä kasvista jotain itselleen sopivaa.

Viite: BestCannabisSeeds 68785777766

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Lowryder Auto

Arvostelu(t): 0

Parempi versio legendaarisesta autoflowering-kannasta Lowryder, jonka siemenet levisivät salamannopeasti ympäri planeettaa. Tämä on parannettu versio, joka on entistäkin vakaampi ja kestävämpi, jotta aloittelevilla kasvattajilla ei ole ongelmia kasvattaa sitä.

Viite: BestCannabisSeeds 4334934939

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Power Plant

Arvostelu(t): 0

Tämä 20 vuotta vanha kannabiskanta on saanut erinomaisia arvioita viljelijöiltä ja tupakoitsijoilta siitä lähtien, kun se ilmestyi markkinoille. Pensas kasvaa hyvin kaikissa olosuhteissa ja tuottaa suuren määrän käpyjä. Rastafarit puolestaan ovat arvostaneet miellyttäviä maku- ja tuoksuominaisuuksia, korkeaa THC-pitoisuutta ja mielenkiintoisia eriytyneitä...

Viite: BestCannabisSeeds 000500694

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Cheese CBD

Arvostelu(t): 0

Cheese CBD -lääkemarihuanakannassa on alhainen THC-pitoisuus ja korkea CBD-pitoisuus. Se on loistava kasvi kaikille, jotka etsivät korkealaatuista lääkemarihuanaa.

Seuraa meitä Facebookissa