White Widow

BestCannabisSeeds 4534523005
Arvosana 

White Widow -kannabiskanta on klassikko, joka ei koskaan kyllästy. Kasville on ominaista sen voimakas teho. Se tyydyttää varmasti jokaisen voimakkaiden tuntemusten ystävän.

siementen määrä:
  Suojauskäytännöt

Turvalliset ostokset myymälässämme

  Toimituskäytäntö

Nopea tuotteiden lähettäminen 1-3 päivän kuluessa

  Palautuskäytäntö

14 päivää aikaa palauttaa tuotteet

Kuvaus

White Widow feminisoidut kannabiksen siemenet - lajikkeen kuvaus

Tämä kannabiskanta on jo legenda, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa.  Vaikka sen tarkkaa alkuperää on vaikea jäljittää, takaamme, että tämä kanta on valloittanut monien viherkasvien ystävien sydämet ja mielet. Sitä viljeltiin ensimmäisen kerran Alankomaissa ja siitä tuli nopeasti erittäin suosittu. White Widow'n sanotaan syntyneen yhdistelmästä, jossa on yhdistetty Intiasta peräisin oleva pääasiassa indica-hybridi ja brasilialaista alkuperää oleva sativa. WW on monen vuoden intensiivisen työn tulos, jonka tavoitteena oli antaa käyttäjille kanta, jossa on korkea THC-pitoisuus.

Kun White Widow -kannabiksen siemeniä tuli saataville 1990-luvulla, niitä tuli nopeasti saataville joka puolelle maailmaa. Loistavan genetiikan ansiosta luotiin erilaisia risteytyksiä. Siksi kaupastamme ei voinut puuttua tätä lajiketta. Se on monella tapaa ainutlaatuinen, ei ihme, sitä on yksinkertaisesti hienosäädetty monien vuosien aikana. Feminisoitu lajikkeemme on voittanut monia palkintoja erilaisissa kannabiskilpailuissa ja monet kannabiksen asiantuntijat ovat tunnustaneet sen. 

Kannassamme on ihanteellinen geneettinen suhde, jossa on 50 % sativa-geenejä ja 50 % indica-geenejä. Tämä takaa, että jokaiselle kannabiksen ystävälle löytyy jotakin. Oikeissa olosuhteissa kasvatettuna kasvi pystyy tuottamaan suuria satoja. Sitä on helppo kasvattaa, sitä voidaan täysin valvoa eikä se aiheuta ongelmia edes aloitteleville kasvattajille. Älä tietenkään liioittele lannoitteiden kanssa, vaan anna niitä maltillisesti, kasvi ei pidä suurista määristä elementtejä maaperässä.

Korkeatuottoinen lajike

White Widow -feminisoitu kannabiskanta voi saavuttaa 1 metrin korkeuden sisätiloissa ja jopa 2 metrin korkeuden ulkotiloissa, ja sen normaali kasvuaika on 3-4 viikkoa. Kasvi pitää suurista valomääristä, kuten useimmat kannabikset. Viljelijät kertovat, että se kasvaa hyvin viileämmässä ilmastossa. Sisätiloissa kasvatettaessa voidaan saavuttaa 450-500 g/m2 sato hyvässä valaistuksessa. Ulkona ihanteellisissa olosuhteissa kasvia kohti on mahdollista saada 500 g kukkia. Totuus on, että tämä kanta menestyy lämpimässä ilmastossa, mutta tuottaa myös Pohjois-Euroopan viileämmillä alueilla erittäin laadukkaita kukkia, joissa on runsaasti pihkaa.

Kasvi kukkii 8-10 viikkoa, eikä sitä ole vaikea kasvattaa. Aloittelijoilla ei pitäisi olla suuria vaikeuksia sen kanssa, jos he noudattavat kasvatuksen perussääntöjä. Kasvi menestyy hyvin erilaisissa koulutuksissa, kuten SOG, ScrOG, LST, Topping. Jos et kouluta sitä, kasvi kehittää yhden päävarren. Jos sinulla on kuitenkin mahdollisuus, suosittelemme sen kouluttamista, tämä lisää satoa merkittävästi. Voit leikata kasvin latvan kasvuvaiheessa ja käyttää LST-menetelmää, jolloin saat useita päähuippuja, mikä tietenkin lisää satoasi.

White Widow: yksi maailman suosituimmista kannabiskannoista.

White Widow'n polttaminen on puhdasta nautintoa, sen monimuotoisuus antaa jokaiselle käyttäjälle hämmästyttävän kokemuksen. Voit tuntea sativan ja indican ominaisuudet. Joskus voit tuntea jopa psykedeelisen huuman, mikä on erittäin miellyttävää. Tunnet vaikutuksen koko kehossasi, pieninä annoksina ihanteellinen päivän aikana. Jos kuitenkin tarvitset jotain iltaa varten, White Widow toimii myös hyvin. Maussa on sitrushedelmien vivahteita, tämän kannan savu on maukasta ja virkistävää. Tämä BCS-feminisoitu kanta ei ole mikään tavallinen kanta, vaan klassikko, jota on parannettu entisestään ja mukautettu uusiin realiteetteihin.

Sillä on tiheät hartsipitoiset kukat, joissa on runsaasti terpeenejä, ja kuivattuna ne näyttävät upeilta. Kukkien ulkonäkö itsessään on monille viljelijöille erittäin tärkeää. Varmasti Best Cannabis Seedsin White Widow -feminisoitu kannabiskanta täyttää odotuksesi. Sinun tarvitsee vain valita viljelyjärjestelmä ja aloittaa/ Muista vain, ettet lannoita liikaa, kasvi kehittyy nopeasti vain oikealla määrällä elementtejä. Tulet näkemään itse, että tämä lajike on kokoelmasi arvoinen.

Tuotetiedot
Best Cannabis Seeds
BestCannabisSeeds 4534523005

Lisätiedot

Tyyppi
50% indica / 50% sativa
THC-taso
21%
Genetiikka
Brazilian Sativa x South Indian Indica
Korkeus sisällä
1m
Korkeus ulkona
2m
Sato sisällä
450-500g/m2
Sato ulkona
400-500g/kasvi
Sadonkorjuuaika
Syyskuu
Kukkimisaika
8-10 viikkoa
Arvostelut
Arvosana 

Vahva kasvi

Erittäin vahva lajike, erinomaiset kukat.

Kirjoita oma arvostelusi

White Widow

White Widow

White Widow -kannabiskanta on klassikko, joka ei koskaan kyllästy. Kasville on ominaista sen voimakas teho. Se tyydyttää varmasti jokaisen voimakkaiden tuntemusten ystävän.

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Viite: BestCannabisSeeds 435345459986

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

RoboCop

Arvostelu(t): 0

RoboCop-kannabiksen siemenet ovat lajike, jota suositellaan sisäkasvatukseen. Se voi tuottaa korkealaatuisia kukkia, jotka voivat yllättää kaikkein sitkeimmätkin kannabiksen ystävät.

Viite: BestCannabisSeeds 3423423000

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

White Russian

Arvostelu(t): 0

Legendaarinen White Russian ei koskaan käy tylsäksi. Tämä kasvi on saanut nopeasti mainetta lähinnä tehonsa ansiosta. Sen avulla saat aikaan hämmästyttäviä kukkia, jotka on peitetty runsaalla hartsilla.

Viite: BestCannabisSeeds 43534200456

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

DoSiDos Auto

Arvostelu(t): 0

DoSiDos Auto tuli heti julkaisunsa jälkeen monien kannabiksen ystävien suosikki ympäri maailmaa. Uskomattoman voimakas aromi, korkea THC- ja terpeenipitoisuus ovat saaneet tälle autoflowering-versiolle monia faneja ympäri maailmaa.

Viite: BestCannabisSeeds 68333345678

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

OG Kush Auto

Arvostelu(t): 0

OG Kush Auto feminisoitu lajike on autoflowering indica, joka on suunniteltu tekemään legendaarinen OG Kush -kanta saataville autoflowering-muodossa. Tahmeat silmut tuoksuvat dieseliltä ja sitruunalta, ja vaikutus on erittäin voimakas.

Viite: BestCannabisSeeds 433673455422

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Coffee Ryder

Arvostelu(t): 0

Coffee Ryder -kannabiksen siemenet ovat ainutlaatuisia. Jos etsit vahvaa genetiikkaa ja loistavaa suorituskykyä, sinun on tutustuttava tähän kasviin. Korkealaatuiset kukat taattu.

Viite: BestCannabisSeeds 57567222223

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Train Wreck

Arvostelu(t): 0

Train Wreck on kasvi, jossa on lievä indica-dominanssi. THC-pitoisuus on korkea. Myymälässämme ostat tuoreita kannabiksen siemeniä tästä lajikkeesta, vain korkealaatuisia.

Viite: BestCannabisSeeds 56787643674

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Skunk Auto

Arvostelu(t): 0

Feminisoitu ja itsekukittava Skunk Auto on yksi makeimmista ja nopeimmin kypsyvistä lajikkeista. Kasvi on erittäin sitkeä ja sillä on erinomainen psykoaktiivinen vaikutus.

Viite: BestCannabisSeeds 5435343400

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Nepal Kush CBD

Arvostelu(t): 0

Nepal Kush CBD on lääketieteellinen marihuanan siemen, jossa on pääasiassa indica-geenejä. Kasvi on suunniteltu niin, että sillä on mahdollisimman hyvät lääketieteelliset ominaisuudet.

Viite: BestCannabisSeeds 67678223434

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Purple Kush Auto

Arvostelu(t): 0

Purple Kush Auto yllättää sinut positiivisesti monipuolisilla vaikutuksillaan. Kasvi kasvaa hyvissä olosuhteissa nopeasti tuottaen pihkaisia kukkia, joilla on hyvä maku ja aromi.

Viite: BestCannabisSeeds 4334934939

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Power Plant

Arvostelu(t): 0

Tämä 20 vuotta vanha kannabiskanta on saanut erinomaisia arvioita viljelijöiltä ja tupakoitsijoilta siitä lähtien, kun se ilmestyi markkinoille. Pensas kasvaa hyvin kaikissa olosuhteissa ja tuottaa suuren määrän käpyjä. Rastafarit puolestaan ovat arvostaneet miellyttäviä maku- ja tuoksuominaisuuksia, korkeaa THC-pitoisuutta ja mielenkiintoisia eriytyneitä...

Seuraa meitä Facebookissa