RoboCop

BestCannabisSeeds 435345459986
Arvosana 

RoboCop-kannabiksen siemenet ovat lajike, jota suositellaan sisäkasvatukseen. Se voi tuottaa korkealaatuisia kukkia, jotka voivat yllättää kaikkein sitkeimmätkin kannabiksen ystävät.

siementen määrä:
  Suojauskäytännöt

Turvalliset ostokset myymälässämme

  Toimituskäytäntö

Nopea tuotteiden lähettäminen 1-3 päivän kuluessa

  Palautuskäytäntö

14 päivää aikaa palauttaa tuotteet

Kuvaus

RoboCop feminisoidut kannabiksen siemenet - lajikkeen kuvaus

RoboCop-kannabiskanta on sativa-geenien hallitsema kasvi, jolla on vertaansa vailla oleva teho. Tämä kanta erottuu valtavan kukkakoon, suhteellisen nopean kypsymisen ja monimutkaisten psykedeelisten vaikutustensa ansiosta. Genotyyppi perustuu vahvaan kolumbialaiseen sativaan, jota paikalliset ovat parantaneet yli vuosikymmenen ajan ja saattaneet kasvin täydelliseksi. RoboCop on sitkeä, tuottelias ja kun poltat tätä kasvia, saat positiivisen energian sysäyksen. Kasvi sopii täydellisesti kaikille aktiivisille ihmisille päivän aikana. Jos et erehdy, siemenet itävät hyvin nopeasti.

Kasveille on ominaista haaroittunut muoto, joka muistuttaa genotyypin indica-osuutta. Sisätiloissa RoboCopin kasvattaminen maaperässä vaatii 11-14 litraa juuristotilaa. Koska sato riippuu suoraan pensaan koosta, kasvien on kehitettävä vahva ja paksu runko. Kasveihin puhaltava hyvä tuuletin auttaa tässä. Sisätiloissa pidä silmällä kasvien kokoa: kun kasvit saavuttavat puolet halutusta pituudestaan, lopeta kasvukausi ja vaihda valotila 12/12. Muista, että kasvit voivat kasvaa paljon kukinnan alkuvaiheessa, joten joskus tarvitaan harjoittelua kasvin korkeuden alentamiseksi.

Suojaa kasvit korkealta kosteudelta kukinnan aikana homeen estämiseksi. RoboCop toimii parhaiten, kun sitä kasvatetaan valoissa sisätiloissa, jolloin voit puristaa kasvista kaiken geneettisen potentiaalin. Kasvin pitkänomainen rakenne, lehtien pitkänomainen muoto ja runsas tummanvihreä väri viittaavat Sativa-genotyypin hallitsevuuteen, mutta Indican vähäisen esiintymisen vuoksi kukinnot ovat suuria, tiheitä ja kovia, mitä ei usein näe Sativa-kannoissa. Kukinnan aikainen tuoksu on voimakas, havupuuvaltainen-sitruksinen, jossa on puumaisia sävyjä.

Kanta voi olla liian voimakas aloitteleville tupakoitsijoille. Indican vähäinen läsnäolo ei ole havaittavissa tupakoitsijan näkökulmasta, mutta sillä on itse asiassa tärkeä rooli. Sekakoostumuksen ansiosta psykoaktiivinen vaikutus kestää pitkään. Kanta lievittää päänsärkyä, parantaa jännitystä ja auttaa sinua heräämään, nousemaan sängystä nopeasti ja iloisesti. Seitsemän minuutin kuluessa polttamisesta kehittyy vähitellen aivojen huuma, johon liittyy euforia ja miellyttävä painottomuuden tunne kehossa. Käyttäjästä tulee sosiaalisempi ja aktiivisempi, liikkeiden koordinaatio ja reaktionopeus paranevat. Yleensä tässä tilassa ihmiset kuuntelevat mieluiten musiikkia kävellessään tai harrastaessaan extreme-urheilua. Ihanteellinen harhautus juhliin ja intohimoiseen romanttiseen seksiin, se toimii lievänä aphrodisiacina ja inspiroi kauniisiin eleisiin.

Tuotetiedot
Best Cannabis Seeds
BestCannabisSeeds 435345459986

Lisätiedot

Tyyppi
10% indica / 90% sativa
THC-taso
20%
Genetiikka
Columbian Sativa x Skunk
Korkeus sisällä
enintään 130cm
Sato sisällä
550-700g/m²
Kukkimisaika
8-9 viikkoa
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

RoboCop

RoboCop

RoboCop-kannabiksen siemenet ovat lajike, jota suositellaan sisäkasvatukseen. Se voi tuottaa korkealaatuisia kukkia, jotka voivat yllättää kaikkein sitkeimmätkin kannabiksen ystävät.

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Viite: BestCannabisSeeds 56787643674

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Skunk Auto

Arvostelu(t): 0

Feminisoitu ja itsekukittava Skunk Auto on yksi makeimmista ja nopeimmin kypsyvistä lajikkeista. Kasvi on erittäin sitkeä ja sillä on erinomainen psykoaktiivinen vaikutus.

Viite: BestCannabisSeeds 6799000098

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Northern Light Auto

Arvostelu(t): 0

Tässä on autoflowering-versio kuuluisasta Northern Light -kannasta. Se kasvaa nopeasti, tuottaa jopa puoli kiloa kypsiä kukintoja neliömetrillä, sisältää 15 % sativaa, 10 % ruderalista ja 75 % indicaa, ja on tunnettu miellyttävästä maustaan ja aromaattisista ominaisuuksistaan. Tämä kanta on suunniteltu sisäkasvatukseen, mutta se tuottaa hyväksyttäviä...

Viite: BestCannabisSeeds 43534200456

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

DoSiDos Auto

Arvostelu(t): 0

DoSiDos Auto tuli heti julkaisunsa jälkeen monien kannabiksen ystävien suosikki ympäri maailmaa. Uskomattoman voimakas aromi, korkea THC- ja terpeenipitoisuus ovat saaneet tälle autoflowering-versiolle monia faneja ympäri maailmaa.

Viite: BestCannabisSeeds 4352222003

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

BubbleGum

Arvostelu(t): 0

BubbleGum-kannabiskanta on luultavasti jokaisen kannabiksen ystävän tiedossa, lähinnä sen erinomaisten makuominaisuuksien vuoksi. Kypsät kukat ovat erittäin korkealaatuisia, kaikki ovat tyytyväisiä siihen.

Viite: BestCannabisSeeds 55753222223

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Bob Marley

Arvostelu(t): 0

Bob Marley -nimisellä kannabislajikkeella on mielenkiintoinen nimi, mutta sen kanssa on myös hyvä työskennellä. Se ei aiheuta ongelmia viljelyssä, ja aloittelevat kasvattajat selviytyvät siitä ongelmitta.

Viite: BestCannabisSeeds 7878556555

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Easy Ryder Auto

Arvostelu(t): 0

Easy Ryder Auto on arvostettu tehdas kaikkialla maailmassa. Jos etsit korkeaa laatua, tämä lajike täyttää kaikki vaatimuksesi. Sillä on erinomaiset teho- ja makuominaisuudet.

Viite: BestCannabisSeeds 34523402340

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Hindu Kush Auto

Arvostelu(t): 0

Hindu Kush on yksi legendaarisista lajikkeista, joka on ilahduttanut kasvattajia ja kuluttajia jo yli 20 vuoden ajan! Uudessa autoflowering-versiossa tämä indica antaa ennätyssatoja jopa aloitteleville kasvattajille.

Viite: BestCannabisSeeds 453223454235

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Lavender Auto

Arvostelu(t): 0

Lavender Auto -lajikkeella on monia hyviä ominaisuuksia ja erinomainen maku. Kannabiksen ystävät ovat arvioineet tämän lajikkeen korkealle. Kasvi tarjoaa sinulle monia hienoja hetkiä.

Viite: BestCannabisSeeds 686788889

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Jack Herer Auto

Arvostelu(t): 0

Jack Herer Auto on autoflowering-versio legendaarisesta sativa-kannasta Jack Herer. Lyhyessä 9-10 viikon jaksossa siemenistä kasvaa matalia (jopa 1 metrin korkuisia) pensaita, joissa on suuri määrä sativa-silmuja, joiden laatu on verrattavissa fotoperiodisen alkuperäisen kasvin laatuun.

Viite: BestCannabisSeeds 657678345666

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Lavender

Arvostelu(t): 0

Loistava genetiikka erottaa tämän kannabiskannan muista. Lavender antaa sinulle paljon iloa, tämän kasvin avulla voit tuntea korkealaatuisen kannabiksen vaikutukset.

Viite: BestCannabisSeeds 4334934939

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Power Plant

Arvostelu(t): 0

Tämä 20 vuotta vanha kannabiskanta on saanut erinomaisia arvioita viljelijöiltä ja tupakoitsijoilta siitä lähtien, kun se ilmestyi markkinoille. Pensas kasvaa hyvin kaikissa olosuhteissa ja tuottaa suuren määrän käpyjä. Rastafarit puolestaan ovat arvostaneet miellyttäviä maku- ja tuoksuominaisuuksia, korkeaa THC-pitoisuutta ja mielenkiintoisia eriytyneitä...

Seuraa meitä Facebookissa