Gorilla Glue Auto

BestCannabisSeeds 78789656565
Arvosana 

Gorilla Glue Auto on kasvi, jolla on voimakkaasti pihkaiset kukat. Voit korjata täysin kypsän sadon 10-11 viikon kuluessa kylvöstä.

siementen määrä:
  Suojauskäytännöt

Turvalliset ostokset myymälässämme

  Toimituskäytäntö

Nopea tuotteiden lähettäminen 1-3 päivän kuluessa

  Palautuskäytäntö

14 päivää aikaa palauttaa tuotteet

Kuvaus

Gorilla Glue Auto feminisoidut kannabiksen siemenet - lajikkeen kuvaus

Autoflowering-kannabiskanta Gorilla Glue Auto on vertaansa vailla. Kasvi koostuu Gorilla Glue #4- ja Super Auto #1-geeneistä. Indica hallitsee sen geenejä, mutta vain pienellä 5 %:n osuudella. Vaikutukset ovat monipuoliset, jokaiselle käyttäjälle löytyy jotain. Gorilla Glue Auto kannabiskantaa ei ole vaikea kasvattaa, mutta on hyvä, jos kasvattaja on jo kasvattanut ainakin muutaman. Kasville on tarjottava oikea kasvualusta, jota kastellaan oikealla vedellä ja tarvittavat lannoitteet levitetään ajoissa. Eri kannat sietävät stressiä eri tavalla ja niillä on erilainen taudinkestävyys, tällä kannalla on korkea kestävyys.

Gorilla Glue Auto -lajikkeella on monia varsia, jotka ovat hyvin tiheästi tahmeiden, pistävän tuoksuisten kukkien peitossa. Kukintoja ja osaa lehdistä peittää lumihuurteen kaltainen kiiltävä trikomien kangas. Itämisestä sadonkorjuuseen kestää 80-90 päivää. Sisätiloissa riittävässä ja voimakkaassa valossa sekä kohtuullisella lannoituksella kasvi pystyy tuottamaan hälyttävän suuren sadon, jopa 600 grammaa neliömetriltä, jos se istutetaan tiheästi ja käytetään SOG-menetelmää. Kasvit voivat kasvaa yli metrin mittaisiksi, ja LST- tai verkkotekniikoita käyttämällä kasvien korkeutta voidaan pienentää huomattavasti haluttuun korkeuteen.

Ulkona Gorilla Glue Auto on hieman yli metrin pituinen, kasvaa 130 cm:n pituiseksi ja tuottaa jopa 150 grammaa kasvia kohti. Tällaiset alamittaiset kasvit voidaan piilottaa lähes mihin tahansa sarviapilan, korkeiden nokkosten tai piikkipensaiden tiheikköön. Tarkista sadekauden aikana vähintään kolmen päivän välein, ettei hometta esiinny, jotta et menetä satoasi. Jos hometta esiintyy, kukat on parempi leikata heti. Gorilla Glue Auto on mausteinen tuoksu, jossa on ripaus kahvia. Kun avaat teltan, jossa kasvit kukkivat, tuntuu kuin olisit avannut mausteteltan ja joku lähistöllä keittää kahvia, jota kruunaavat ruoho- ja kukka-aiheet, jotka täydentävät toisiaan täydellisesti.

Gorilla Glue Auton vaikutukset ovat hyvin rauhoittavia, joten jos olet stressaantunut, tämä kanta on täydellinen. Aloitteleva käyttäjä yksinkertaisesti takertuu sohvalle eikä pysty nousemaan ylös muutamaan tuntiin. Paras aika käyttää tätä lajiketta on iltaisin, puistokävelyllä tai läheisten ystävien tapaamisessa. Tämä kanta sopii hyvin kalastajille ja muille rennon ulkoilun ystäville. Gorilla Glue Auto herättää positiivisen mielialan, mikä tekee vapaa-ajasta monin verroin tavallista värikkäämpää. BestCannabisSeeds-myymälämme on paikka, josta voit ostaa laadukkaita kannabiksen siemeniä.

Tuotetiedot
Best Cannabis Seeds
BestCannabisSeeds 78789656565

Lisätiedot

Tyyppi
60% indica / 40% sativa
THC-taso
21%
Genetiikka
Gorilla Glue #4 x Super Auto #1
Korkeus sisällä
enintään 100cm
Korkeus ulkona
enintään 130cm
Sato sisällä
600g/m2
Sato ulkona
150g/kasvi
Sadonkorjuuaika
80-90 päivää itämisen jälkeen
Kukkimisaika
7-8 viikkoa
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Gorilla Glue Auto

Gorilla Glue Auto

Gorilla Glue Auto on kasvi, jolla on voimakkaasti pihkaiset kukat. Voit korjata täysin kypsän sadon 10-11 viikon kuluessa kylvöstä.

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Viite: BestCannabisSeeds 43345235855

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Runtz

Arvostelu(t): 0

Runtz-kannabiksen siemenet ovat loistava valinta kaikille kestävän kannabiksen ystäville. Loistava genetiikka takaa tämän kasvin erinomaisen suorituskyvyn ja makuominaisuudet.

Viite: BestCannabisSeeds 43534377788

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Special Mintz

Arvostelu(t): 0

Voimakas kannabiskanta Special Mintz on omistettu kaikille vahvan kannabiksen ystäville. Indica-geenit hallitsevat tätä kasvia, mikä antaa hämmästyttävän vaikutuksen. Varmasti tämä kasvi antaa sinulle monia positiivisia tuntemuksia.

Viite: BestCannabisSeeds 46546122322

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

NYC Diesel

Arvostelu(t): 0

NYC Diesel feminisoitu kannabiskanta on voimakas sativa-dominantti hybridi. Se tuottaa pitkiä sivuhaaroja, jotka ovat täynnä greippimakuisia sokerisilmuja, ja sen kokonaispaino on jopa 600 g/m2.

Viite: BestCannabisSeeds 65773333334

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Mimosa Auto

Arvostelu(t): 0

Mimosa Auto ei ole vain herkullinen sitrushedelmien maku, joka tekee siitä erityisen. Tällä tehokkaalla autoflowering-kannalla on myös ihanan piristävä vaikutus, mikä tekee siitä täydellisen päivittäisen piristävän juoman. Lisäksi se pitää lupauksensa ja antaa hyvän sadon ennätysajassa.

Viite: BestCannabisSeeds 56756743571

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Orange Bud Auto

Arvostelu(t): 0

Orange Bud Auto on pääasiassa sativa-kasvi, joka tuottaa hyvän sadon ja runsaan maun. Kanta on erittäin helppo kasvattaa, mikä vetoaa aloitteleviin kasvattajiin, jotka ovat pitkään haaveilleet nopeasta ja ongelmattomasta Sativa-hybridistä.

Viite: BestCannabisSeeds 78879444445

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Kali Mist Auto

Arvostelu(t): 0

Kali Mist Auto on automaattinen kannabiskanta, jota hallitsee Sativa. Vaikutus on energisoiva, ja se antaa sinulle runsaasti energiaa, jotta pääset vauhtiin koko päivän ajan.

Viite: BestCannabisSeeds 43533333411

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Neville's Haze

Arvostelu(t): 0

Neville's Haze -nimistä kannabiskantaa suositellaan kaikille sativa-geeneillä varustettujen vahvojen kasvien ystäville. Sen energisoivat vaikutukset tekevät varmasti hyvää työtä.

Viite: BestCannabisSeeds 57683333345

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Special Haze

Arvostelu(t): 0

Special Haze suositellaan kaikille pääasiassa Sativa-geenejä sisältävien kannabiskasvien ystäville. Tämän kasvin avulla saat energisoivan vaikutuksen, joka antaa sinulle paljon energiaa toimintaan.

Viite: BestCannabisSeeds 56563445678

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Original Amnesia Auto

Arvostelu(t): 0

Original Amnesia Auto on loistava kannabiskanta, joka pystyy tuottamaan vaikuttavia tuloksia korkealaatuisten kukkiensa ansiosta kaikissa kasvuolosuhteissa ja ilmastossa. Erinomainen valinta aloittelevalle viljelijälle, joka haluaa saada laadukkaita satoja ilman suuria vaikeuksia.

Seuraa meitä Facebookissa