Grapefruit

BestCannabisSeeds 54534444422
Arvosana 

Grapefruit on erittäin makea lajike, jolla on runsas hedelmäinen maku ja sativa-ominaisuudet. Tämä kanta on ihanteellinen aloitteleville viljelijöille.

siementen määrä:
  Suojauskäytännöt

Turvalliset ostokset myymälässämme

  Toimituskäytäntö

Nopea tuotteiden lähettäminen 1-3 päivän kuluessa

  Palautuskäytäntö

14 päivää aikaa palauttaa tuotteet

Kuvaus

Grapefruit feminisoidut kannabiksen siemenet - lajikkeen kuvaus

Grapefruit-kannabiskanta on saanut nimensä trooppisen hedelmän makeasta mausta, jossa on lievää greippikatkeruutta. Vaikutus on harmoninen, tasapainoinen, sekä rentouttava että piristävä, mielialaa kohottava vaikutus, joka auttaa piristämään tuntuvasti yksitoikkoista arkea. Grapefruit perustuu Vancouverista peräisin olevan alkuperäisen Sour Citrus -kloonin genetiikkaan, joka risteytettiin kanadalaisen Ruderaliksen kanssa. Jalostajien huolellisen työn tuloksena syntyi vahva ja tuottava kasvi, jolla on suuri kasvupotentiaali. Lajikkeen genotyyppiä hallitsevat sativa-ominaisuudet.

Grapefruit-kasvi menestyy parhaiten pienissä kasvatusastioissa. Voit käyttää valmista kasvatusastiaa tai luoda oman. Sativa-geeneistä huolimatta lajikkeen korkeus vaihtelee 80-180 cm:n välillä, ja yksi tällainen pieni pensas voi tuottaa jopa 350 grammaa kypsiä silmuja ulkona. Lajike on hyvin valonkestävä ja pelkää liiallista lannoitusta. Jos haluat välttää maun pilaantumisen, yritä siis olla yliruokkimatta kasveja. Grapefruit kukkii nopeasti sativa-lajikkeeksi ja kypsyy vain 9-10 viikossa. Kukat ovat kauniita, tuoksuvia ja niissä on oransseja ja keltaisia sädekehiä. Kukinnan aikainen tuoksu on melko voimakas, joten jos naapurisi eivät pidä greippihedelmästä, asenna laadukas ilmansuodatusjärjestelmä.

Greippilajikkeen maku on makea sitrushedelmä, jossa on sitruunan ja appelsiinin vivahteita. Jälkimaku on kitkerä ja happoinen. Tämän lajikkeen kasvit sisältävät jopa 20 % THC:tä ja 1 % CBD:tä. Vaikutus on voimakas, ajatuksia stimuloiva ja hermostoa rauhoittava. Sopii päiväkäyttöön, parantaa mielialaa ja terävöittää aisteja. Se sopii erinomaisesti myös erilaisiin tapahtumiin ja antaa runsaasti energiaa toimintaan. Tämä kasvi on sellainen, johon kasvattajat palaavat säännöllisesti, Grapefruit antaa sinulle paljon tyydytystä, kanta ei koskaan kyllästytä.

Jos aiot kasvattaa sitä sisätiloissa, suunnittele riittävästi tilaa ja tarjoa hyvälaatuinen valaistus. Älä unohda hiilisuodatinta, Grapefruit voi päästää voimakkaita hajuja, erityisesti kukinnan jälkipuoliskolla. Ulkona kasvi menestyy myös hyvin, se saapuu syyskuussa tai lokakuussa ilmastosta riippuen. Myymälässämme saat käyttöösi upeita siemeniä, jotka ovat tuoreita, itävät hyvin ja auttavat sinua aina saavuttamaan tavoitteesi. Varmasti tämä kanta täyttää vaativimpienkin kannabiksen ystävien odotukset.

Tuotetiedot
Best Cannabis Seeds
BestCannabisSeeds 54534444422

Lisätiedot

Tyyppi
35% indica / 65% sativa
THC-taso
19%
CBD-taso
1%
Genetiikka
Sour Citrus x Ruderalis
Korkeus sisällä
enintään 110cm
Korkeus ulkona
enintään 180cm
Sato sisällä
450–500g/m2
Sato ulkona
350g/kasvi
Sadonkorjuuaika
Syyskuu / Lokakuu
Kukkimisaika
9-10 viikkoa
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Grapefruit

Grapefruit

Grapefruit on erittäin makea lajike, jolla on runsas hedelmäinen maku ja sativa-ominaisuudet. Tämä kanta on ihanteellinen aloitteleville viljelijöille.

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Viite: BestCannabisSeeds 5656756444

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Lemon Auto

Arvostelu(t): 0

Lemon Auto on nimensä mukaisesti automaattinen laitos. Tasapainoiset geenit takaavat erinomaisen suorituskyvyn. Jokainen käyttäjä löytää tästä kasvista jotain itselleen sopivaa.

Viite: BestCannabisSeeds 43345235855

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Runtz

Arvostelu(t): 0

Runtz-kannabiksen siemenet ovat loistava valinta kaikille kestävän kannabiksen ystäville. Loistava genetiikka takaa tämän kasvin erinomaisen suorituskyvyn ja makuominaisuudet.

Viite: BestCannabisSeeds 3452111000

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Critical Kush

Arvostelu(t): 0

Erilaiset hybridit ovat hyvin suosittuja kannabiksen maailmassa. Yksi merkittävimmistä lajikkeista on varmasti Critical Kush. Yhdistämällä kaksi loistavaa lajiketta, Critical Mass ja OG Kush, luotiin loistava lajike, jossa on paljon THC:tä. Kasvin makuominaisuudet ovat erinomaiset, ja se on kanta, joka varmasti erottuu edukseen.

Viite: BestCannabisSeeds 4534523005

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

White Widow

Arvostelu(t): 1

White Widow -kannabiskanta on klassikko, joka ei koskaan kyllästy. Kasville on ominaista sen voimakas teho. Se tyydyttää varmasti jokaisen voimakkaiden tuntemusten ystävän.

Viite: BestCannabisSeeds 65773333334

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Mimosa Auto

Arvostelu(t): 0

Mimosa Auto ei ole vain herkullinen sitrushedelmien maku, joka tekee siitä erityisen. Tällä tehokkaalla autoflowering-kannalla on myös ihanan piristävä vaikutus, mikä tekee siitä täydellisen päivittäisen piristävän juoman. Lisäksi se pitää lupauksensa ja antaa hyvän sadon ennätysajassa.

Viite: BestCannabisSeeds 5767333347

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

The Unlimited

Arvostelu(t): 0

Halusitpa sitten päästä eroon kivusta tai meditoida, The Unlimited - kannabislajike on varma apu näissä asioissa. Kukintojen suuri määrä ja vaatimaton viljely, korkea THC-pitoisuus ja tasapainoinen genetiikka vetoavat sekä aloitteleviin että kokeneisiin kannabiksen kasvattajiin.

Viite: BestCannabisSeeds 34523423884

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Caramel

Arvostelu(t): 0

Kaikki, jotka ovat kokeilleet Caramel-kannabiskantaa, palaavat siihen säännöllisesti. Se on erinomainen kasvi, jota arvostetaan suuresti kannabismaailmassa. Se tarjoaa loistavia vaikutuksia sekä makua ja aromia.

Viite: BestCannabisSeeds 45569959558

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Super Skunk

Arvostelu(t): 0

Super Skunk on vahva lajike, jossa on pääasiassa indica-geenejä. Se tarjoaa sinulle monia hienoja tuntemuksia. Korkea THC-pitoisuus 21 %. Tällä kasvilla on myös erinomaiset maku- ja aromiominaisuudet.

Viite: BestCannabisSeeds 353453485855

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Big Bud

Arvostelu(t): 0

Big Bud on kannabiskanta, joka tunnetaan suurista kukistaan. Hyvissä olosuhteissa se voi tuottaa suuria satoja. Se on erittäin tuottava kanta, joka on suosittu valinta viljelijöiden keskuudessa.

Viite: BestCannabisSeeds 68785777766

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Lowryder Auto

Arvostelu(t): 0

Parempi versio legendaarisesta autoflowering-kannasta Lowryder, jonka siemenet levisivät salamannopeasti ympäri planeettaa. Tämä on parannettu versio, joka on entistäkin vakaampi ja kestävämpi, jotta aloittelevilla kasvattajilla ei ole ongelmia kasvattaa sitä.

Viite: BestCannabisSeeds 34343329945

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Watermelon Auto

Arvostelu(t): 0

Herkulliset terpeenit. Erinomainen sato. 20 % THC. Watermelon Auto on loistava ja monipuolinen kasvi. Tämä nopeasti kypsyvä lajike tuottaa tiheitä ja maukkaita silmuja vain muutamassa viikossa.

Viite: BestCannabisSeeds 435452222222

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

OG Kush

Arvostelu(t): 0

OG Kush on Pohjois-Kaliforniasta peräisin oleva lajike, joka on nopeasti saavuttanut suuren suosion ympäri maailmaa. Kaikki kiitos sille ominaisen aromin ja voimakkaan psykoaktiivisen vaikutuksen. Tämä kanta on ainutlaatuinen ja sitä on vaikea verrata muihin kannabiskasveihin.

Seuraa meitä Facebookissa