Gorilla Glue Auto

BestCannabisSeeds 78789656565
Arvosana 

Gorilla Glue Auto on kasvi, jolla on voimakkaasti pihkaiset kukat. Voit korjata täysin kypsän sadon 10-11 viikon kuluessa kylvöstä.

siementen määrä:
  Suojauskäytännöt

Turvalliset ostokset myymälässämme

  Toimituskäytäntö

Nopea tuotteiden lähettäminen 1-3 päivän kuluessa

  Palautuskäytäntö

14 päivää aikaa palauttaa tuotteet

Kuvaus

Gorilla Glue Auto feminisoidut kannabiksen siemenet - lajikkeen kuvaus

Autoflowering-kannabiskanta Gorilla Glue Auto on vertaansa vailla. Kasvi koostuu Gorilla Glue #4- ja Super Auto #1-geeneistä. Indica hallitsee sen geenejä, mutta vain pienellä 5 %:n osuudella. Vaikutukset ovat monipuoliset, jokaiselle käyttäjälle löytyy jotain. Gorilla Glue Auto kannabiskantaa ei ole vaikea kasvattaa, mutta on hyvä, jos kasvattaja on jo kasvattanut ainakin muutaman. Kasville on tarjottava oikea kasvualusta, jota kastellaan oikealla vedellä ja tarvittavat lannoitteet levitetään ajoissa. Eri kannat sietävät stressiä eri tavalla ja niillä on erilainen taudinkestävyys, tällä kannalla on korkea kestävyys.

Gorilla Glue Auto -lajikkeella on monia varsia, jotka ovat hyvin tiheästi tahmeiden, pistävän tuoksuisten kukkien peitossa. Kukintoja ja osaa lehdistä peittää lumihuurteen kaltainen kiiltävä trikomien kangas. Itämisestä sadonkorjuuseen kestää 80-90 päivää. Sisätiloissa riittävässä ja voimakkaassa valossa sekä kohtuullisella lannoituksella kasvi pystyy tuottamaan hälyttävän suuren sadon, jopa 600 grammaa neliömetriltä, jos se istutetaan tiheästi ja käytetään SOG-menetelmää. Kasvit voivat kasvaa yli metrin mittaisiksi, ja LST- tai verkkotekniikoita käyttämällä kasvien korkeutta voidaan pienentää huomattavasti haluttuun korkeuteen.

Ulkona Gorilla Glue Auto on hieman yli metrin pituinen, kasvaa 130 cm:n pituiseksi ja tuottaa jopa 150 grammaa kasvia kohti. Tällaiset alamittaiset kasvit voidaan piilottaa lähes mihin tahansa sarviapilan, korkeiden nokkosten tai piikkipensaiden tiheikköön. Tarkista sadekauden aikana vähintään kolmen päivän välein, ettei hometta esiinny, jotta et menetä satoasi. Jos hometta esiintyy, kukat on parempi leikata heti. Gorilla Glue Auto on mausteinen tuoksu, jossa on ripaus kahvia. Kun avaat teltan, jossa kasvit kukkivat, tuntuu kuin olisit avannut mausteteltan ja joku lähistöllä keittää kahvia, jota kruunaavat ruoho- ja kukka-aiheet, jotka täydentävät toisiaan täydellisesti.

Gorilla Glue Auton vaikutukset ovat hyvin rauhoittavia, joten jos olet stressaantunut, tämä kanta on täydellinen. Aloitteleva käyttäjä yksinkertaisesti takertuu sohvalle eikä pysty nousemaan ylös muutamaan tuntiin. Paras aika käyttää tätä lajiketta on iltaisin, puistokävelyllä tai läheisten ystävien tapaamisessa. Tämä kanta sopii hyvin kalastajille ja muille rennon ulkoilun ystäville. Gorilla Glue Auto herättää positiivisen mielialan, mikä tekee vapaa-ajasta monin verroin tavallista värikkäämpää. BestCannabisSeeds-myymälämme on paikka, josta voit ostaa laadukkaita kannabiksen siemeniä.

Tuotetiedot
Best Cannabis Seeds
BestCannabisSeeds 78789656565

Lisätiedot

Tyyppi
60% indica / 40% sativa
THC-taso
21%
Genetiikka
Gorilla Glue #4 x Super Auto #1
Korkeus sisällä
enintään 100cm
Korkeus ulkona
enintään 130cm
Sato sisällä
600g/m2
Sato ulkona
150g/kasvi
Sadonkorjuuaika
80-90 päivää itämisen jälkeen
Kukkimisaika
7-8 viikkoa
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Gorilla Glue Auto

Gorilla Glue Auto

Gorilla Glue Auto on kasvi, jolla on voimakkaasti pihkaiset kukat. Voit korjata täysin kypsän sadon 10-11 viikon kuluessa kylvöstä.

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Viite: BestCannabisSeeds 55753222223

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Bob Marley

Arvostelu(t): 0

Bob Marley -nimisellä kannabislajikkeella on mielenkiintoinen nimi, mutta sen kanssa on myös hyvä työskennellä. Se ei aiheuta ongelmia viljelyssä, ja aloittelevat kasvattajat selviytyvät siitä ongelmitta.

Viite: BestCannabisSeeds 6787823346

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Critical CBD

Arvostelu(t): 0

Critical CBD on suunniteltu lääkekannabiksen käyttäjille. Sen vaikutukset ovat hyvin monipuoliset ja se on varmasti oikea valinta lääketieteelliseen käyttöön.

Viite: BestCannabisSeeds 46452354333

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

AK 47

Arvostelu(t): 0

AK 47 -kannabislajike tunnetaan kaikkialla maailmassa. Se on saanut useita palkintoja erilaisissa kannabiskilpailuissa. Kaikki rakastavat sitä ja nauttivat sen kasvattamisesta. Se ei aiheuta vaikeuksia edes aloitteleville kasvattajille.

Viite: BestCannabisSeeds 566789999765

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Cheese

Arvostelu(t): 0

Cheese-kannabiskannassa on hämmästyttävä juuston maku ja tuoksu. Vaikutusta hallitsevat indica-geenit, mutta myös sativa-fanit löytävät jotain mieleistään. Myymälässämme on tämän lajikkeen laadukkaita kannabissiemeniä.

Viite: BestCannabisSeeds 7684454567

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Cheese Auto

Arvostelu(t): 0

Cheese Auto on maukas ja erittäin tuottava feminisoitu autoflowering-kannabiskanta. Mausteisten ja happamien aromien sekoitus iskee voimakkaasti nenään, ja jotta et huolestuttaisi naapureitasi, kannattaa asentaa hiilisuodatusjärjestelmä. Saavutat erinomaiset sadot hetkessä.

Viite: BestCannabisSeeds 546452322223

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Skunk

Arvostelu(t): 0

Skunk on ikoninen kannabiskanta, jolle on ominaista sen voimakkaat vaikutukset. Tämän kasvin pohjalta on kehitetty monia hienoja hybridejä. Korkealaatuinen kukka ja vaikutus taattu.

Viite: BestCannabisSeeds 56563445678

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Original Amnesia Auto

Arvostelu(t): 0

Original Amnesia Auto on loistava kannabiskanta, joka pystyy tuottamaan vaikuttavia tuloksia korkealaatuisten kukkiensa ansiosta kaikissa kasvuolosuhteissa ja ilmastossa. Erinomainen valinta aloittelevalle viljelijälle, joka haluaa saada laadukkaita satoja ilman suuria vaikeuksia.

Viite: BestCannabisSeeds 678888888

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

LSD

Arvostelu(t): 0

LSD:tä rakastavat aloittelijoiden lisäksi myös kokeneet puutarhurit, jotka haluavat helpon sadon. Tällöin voit yksinkertaisesti istuttaa siemenet ja odottaa hedelmien kypsymistä. Kasvi on erittäin voimakas ja maukas.

Viite: BestCannabisSeeds 4352222003

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

BubbleGum

Arvostelu(t): 0

BubbleGum-kannabiskanta on luultavasti jokaisen kannabiksen ystävän tiedossa, lähinnä sen erinomaisten makuominaisuuksien vuoksi. Kypsät kukat ovat erittäin korkealaatuisia, kaikki ovat tyytyväisiä siihen.

Viite: BestCannabisSeeds 68333345678

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

OG Kush Auto

Arvostelu(t): 0

OG Kush Auto feminisoitu lajike on autoflowering indica, joka on suunniteltu tekemään legendaarinen OG Kush -kanta saataville autoflowering-muodossa. Tahmeat silmut tuoksuvat dieseliltä ja sitruunalta, ja vaikutus on erittäin voimakas.

Seuraa meitä Facebookissa