Banana Auto

BestCannabisSeeds 43342222356
Arvosana 

Tyylikäs autoflowering-lajike, joka voi tuottaa jopa 150 g herkullisia banaaninmakuisia kukkia kasvia kohti 12 viikon kuluessa kylvöstä sadonkorjuuseen.

siementen määrä:
  Suojauskäytännöt

Turvalliset ostokset myymälässämme

  Toimituskäytäntö

Nopea tuotteiden lähettäminen 1-3 päivän kuluessa

  Palautuskäytäntö

14 päivää aikaa palauttaa tuotteet

Kuvaus

Banana Auto feminisoidut kannabiksen siemenet - lajikkeen kuvaus

Tämän lajikkeen loivat erinomaiset kasvattajat, jotka risteyttivät vertaansa vailla olevan Banana-lajikkeen genetiikan Auto Mazarin kanssa saadakseen sekä edellisen että jälkimmäisen edut. Banana Auto on tullut esiin sensaatiomaisesti, hyvin samanlaisena kuin sen fotoperiodinen versio. Se on upea, matalakasvuinen kasvi, jossa on valtava määrä viuhkamaisia lehtiä, jotka kätkevät sisäänsä runsaan haarautumiskuvion - se on todella jotain katsottavaa! Oksat taipuvat silmujen painon alla niiden lähestyessä maata, ja lähempänä sadonkorjuuta ne saattavat tarvita tukea. Kukinnot ovat erittäin öljyisiä, jos niitä pitää kädessä, jolloin niiden tahmeus tarttuu sormiin eikä tuoksu lähde helposti pois.

Värivalikoima tyydyttää kukinnan loppupuolella houkuttelevilla oranssin ja punaisen sävyillä, mikä tekee sadosta entistäkin haluttavamman. Korkean, jopa 20 %:n THC-pitoisuutensa ansiosta tämä indica-dominantti takaa voimakkaan vaikutuksen, joka on täynnä positiivisia viboja. Banana Auto kannabiskanta on loistava harjoitus kaikille kasvattajille. Erittäin yksinkertainen viljely, joka sopii sekä kokeneille kasvattajille että niille, jotka ovat ensimmäistä kertaa tekemisissä kasvien kanssa. Jos kasvatat mieluummin sisätiloissa, Banana Auto tulisi valaista 18/6- tai 20/4- syklillä. 40-60 %:n maltillisen kosteuden ylläpitäminen mahdollistaa ongelmattoman kukinnan päättymisen, optimaalinen lämpötila on 22-28 astetta. LST-koulutus on paras apu sadon lisäämiseksi - se vie vähän aikaa ja antaa valon tunkeutua paremmin oksiin. Koko 12 viikon jakson aikana voidaan saavuttaa jopa 150 g:n sato kasvia kohti.

Jos haluat kasvattaa Banana Autoa ulkona, voit kasvattaa sitä missä tahansa ilmastossa, sillä se on erittäin kestävä lajike. Se menestyy hyvin myös kasvihuoneviljelyolosuhteissa ja tarjoaa viljelijälle mielellään vielä suurempia satoja. Matalan, jopa 1 metrin pituisen kasvunsa ansiosta se peittää itsensä helposti kasvillisuuden alle.Silmut tuoksuvat makealta ja hedelmäiseltä, ja ne kiusaavat miellyttävästi viljelijän nenää. Banana Auto ilahduttaa sinua klassisella maullaan, jossa jälkimaussa räjähtää pieni sitrushedelmien ja hedelmien sekoitus, jossa banaani on hallitseva. Vaikutukset ovat klassista indicaa, jossa on alussa lievää huumaa. Aivovaikutukset ovat merkittäviä, mutta kehon rentoutuminen hallitsee. Sinusta tuntuu kuin olisit poissa kiertoradalta: mielesi keskittyy abstraktiin voimaan ja vaeltaa äärettömyyden syvyyksissä, kun kehosi sulaa ja sulaa sohvan mukana.

Erinomainen automaattikasvi käytettäväksi myöhään illalla ehkäisemään hyvin unettomuutta ja valmistautumaan uneen. Luovat ideat pursuavat, mutta voimaa ja tahtoa niiden toteuttamiseen on vähän, joten se, mitä mieleen tulee, on parasta kirjoittaa paperille. Mikä parasta, Banana Auto -niminen kannabiskanta sopii erinomaisesti käytettäväksi rakkaan puoliskosi seurassa. Osta tämän lajikkeen siemeniä verkkokaupastamme BestCannabisSeeds. Teemme sinusta menestyjän, voit nauttia kannabiksesta korkeinta laatua.

Tuotetiedot
Best Cannabis Seeds
BestCannabisSeeds 43342222356

Lisätiedot

Tyyppi
70% indica / 30% sativa
THC-taso
20%
Genetiikka
Banana x Auto Mazar
Korkeus sisällä
enintään 110cm
Korkeus ulkona
enintään 150cm
Sato sisällä
400-500g/m2
Sato ulkona
150g/kasvi
Sadonkorjuuaika
80-90 päivää itämisen jälkeen
Kukkimisaika
6-7 viikkoa
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Banana Auto

Banana Auto

Tyylikäs autoflowering-lajike, joka voi tuottaa jopa 150 g herkullisia banaaninmakuisia kukkia kasvia kohti 12 viikon kuluessa kylvöstä sadonkorjuuseen.

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Viite: BestCannabisSeeds 767878889211

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Amnesia Haze

Arvostelu(t): 0

Amnesia Haze -kannabiskanta on geneettinen lajike, jota jokaisen kannabiksen ystävän tulisi kokeilla. Tämä on erinomainen kanta, joka antaa sinulle paljon tyydytystä. Sen teho ja maku ovat huippuluokkaa. Nyt sinulla on meidän ansiostamme mahdollisuus omistaa se.

Viite: BestCannabisSeeds 46452354333

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

AK 47

Arvostelu(t): 0

AK 47 -kannabislajike tunnetaan kaikkialla maailmassa. Se on saanut useita palkintoja erilaisissa kannabiskilpailuissa. Kaikki rakastavat sitä ja nauttivat sen kasvattamisesta. Se ei aiheuta vaikeuksia edes aloitteleville kasvattajille.

Viite: BestCannabisSeeds 55753222223

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Bob Marley

Arvostelu(t): 0

Bob Marley -nimisellä kannabislajikkeella on mielenkiintoinen nimi, mutta sen kanssa on myös hyvä työskennellä. Se ei aiheuta ongelmia viljelyssä, ja aloittelevat kasvattajat selviytyvät siitä ongelmitta.

Viite: BestCannabisSeeds 5435343400

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Nepal Kush CBD

Arvostelu(t): 0

Nepal Kush CBD on lääketieteellinen marihuanan siemen, jossa on pääasiassa indica-geenejä. Kasvi on suunniteltu niin, että sillä on mahdollisimman hyvät lääketieteelliset ominaisuudet.

Viite: BestCannabisSeeds 43523238883

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Banana Flower

Arvostelu(t): 0

Banana Flower on kasvi, jonka ohi on mahdotonta mennä välinpitämättömästi. Sen hieno hedelmien ja erityisesti banaanin maku on jotain, minkä vuoksi monet kannabiksen ystävät ympäri maailmaa rakastavat sitä.

Viite: BestCannabisSeeds 7873333456

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

LSD Auto

Arvostelu(t): 0

Autoflowering LSD Auto kannabiskanta on kehitetty helppoa ja vaivatonta kasvatusprosessia silmällä pitäen, jolloin kokematon viljelijä voi helposti ja vaivattomasti korjata ensimmäisen satonsa ilman, että hänen tarvitsee käydä säännöllisesti aiheeseen liittyvillä foorumeilla.

Viite: BestCannabisSeeds 57666655556

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Mazar Auto

Arvostelu(t): 0

Autoflowering-hybridi tuottaa suuria satoja, jopa 150 grammaa pensasta kohti, ja se kasvaa vain 80 päivää. Kasvin indica-pitoisuuden ja korkean THC-pitoisuuden ansiosta voit nauttia miellyttävästä kehollisesta vaikutuksesta, joka on voimakkuudeltaan silmiinpistävä. Lajike kasvaa hyvin avomaalla ja selviytyy myös tuholaisista ja taudeista itsestään.

Viite: BestCannabisSeeds 5465673333

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Sour Diesel

Arvostelu(t): 0

Sour Diesel korkealaatuiset kannabiksen siemenet tarjoavat sinulle erinomaisia psykoaktiivisia vaikutuksia. Kasvilla on monia faneja ympäri maailmaa. Sen vaikutukset tyydyttävät vaativimmatkin käyttäjät.

Viite: BestCannabisSeeds 435452222222

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

OG Kush

Arvostelu(t): 0

OG Kush on Pohjois-Kaliforniasta peräisin oleva lajike, joka on nopeasti saavuttanut suuren suosion ympäri maailmaa. Kaikki kiitos sille ominaisen aromin ja voimakkaan psykoaktiivisen vaikutuksen. Tämä kanta on ainutlaatuinen ja sitä on vaikea verrata muihin kannabiskasveihin.

Viite: BestCannabisSeeds 4532302000

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Mazar Extra

Arvostelu(t): 0

Skunk- ja afgaanigeenien yhdistelmä tuottaa suuria satoja, vaatimattomuutta, vakautta, aromia ja voimakasta indica-vaikutusta. 1 siemen Mazar Extraa ja sinulla on käsissäsi 80-luvun klassikko.

Viite: BestCannabisSeeds 657678345666

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Lavender

Arvostelu(t): 0

Loistava genetiikka erottaa tämän kannabiskannan muista. Lavender antaa sinulle paljon iloa, tämän kasvin avulla voit tuntea korkealaatuisen kannabiksen vaikutukset.

Viite: BestCannabisSeeds 34523402340

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Hindu Kush Auto

Arvostelu(t): 0

Hindu Kush on yksi legendaarisista lajikkeista, joka on ilahduttanut kasvattajia ja kuluttajia jo yli 20 vuoden ajan! Uudessa autoflowering-versiossa tämä indica antaa ennätyssatoja jopa aloitteleville kasvattajille.

Seuraa meitä Facebookissa