LSD Auto

BestCannabisSeeds 7873333456
Arvosana 

Autoflowering LSD Auto kannabiskanta on kehitetty helppoa ja vaivatonta kasvatusprosessia silmällä pitäen, jolloin kokematon viljelijä voi helposti ja vaivattomasti korjata ensimmäisen satonsa ilman, että hänen tarvitsee käydä säännöllisesti aiheeseen liittyvillä foorumeilla.

siementen määrä:
  Suojauskäytännöt

Turvalliset ostokset myymälässämme

  Toimituskäytäntö

Nopea tuotteiden lähettäminen 1-3 päivän kuluessa

  Palautuskäytäntö

14 päivää aikaa palauttaa tuotteet

Kuvaus

LSD Auto feminisoidut kannabiksen siemenet - lajikkeen kuvaus

Kokeneiden kasvattajien kehittämä LSD Auto on valoperiodisen LSD:n geneettinen perintö, joka on risteytetty Super Magnum Auton kanssa autoflowering-vaikutuksen aikaansaamiseksi. Lopputuloksena on korkeatuottoinen kasvi, jolla on hyvä, tukeva ja kauttaaltaan levinnyt haarautuva rakenne ja joka säilyttää "happo"-emo-kannan voimakkaan tehon, joka kykenee osoittamaan sekä erittäin voimakkaita indica-vaikutuksia että päinvastoin psykedeelisempää puolta suurina annoksina. Tämän kannan kasvit ovat vastustuskykyisiä kylmän ilmaston sairauksille ja kestävät äärimmäisiä lämpötiloja, joten ne ovat suositeltavin vaihtoehto kasvatettavaksi lyhyiden kesien aikana.

Kasvin ulkonäkö on harmoninen ja houkutteleva, henkeäsalpaava vihreillä kukinnoilla, jotka usein saavat violetin tai tummanvihreän "suon" sävyn. Kukinnot ovat pitkänomaisia ja pulleita, ja ne ovat voimakkaita ja luonnollisen viehättäviä. Korkean hartsipitoisuutensa vuoksi se on yksi suosituimmista kasveista uutteiden tai hasiksen valmistukseen. Sekä sisä- että ulkotiloissa se on räjähdysherkkä ja saavuttaa helposti huipputasonsa lyhyessä ajassa. Suositellaan aloitteleville kasvattajille, joilla ei ole kokemusta kasvien kasvatuksesta.

Sisätiloissa on suositeltavaa kouluttaa pensaat, koska ne pystyvät kasvamaan nopeasti korkeiksi, usein yli 80-90 cm, LST-koulutus on suositeltavinta. On suositeltavaa käyttää hyvälaatuista valaistusta, jotta tämän valoa rakastavan automaattikasvin kaikki toiveet voidaan tyydyttää täysin. Suuri ruukku ja hyvä kasvualusta ovat avainasemassa parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Pidä kukinnan loppuvaiheessa yllä riittävää kosteutta. Kastele maltillisesti niin, että kasvualusta on kostea. Tuotto on korkea, jopa 650 gr/m2 .

Ulkona LSD Auto -lajike on loistava, koska se on geneettisesti erittäin vastustuskykyinen hämähäkkipunkkeja, hometta ja lämpötilan ääriarvoja vastaan. Hyvällä hoidolla se kasvaa helposti 120-130 cm korkeaksi. Se tuottaa helposti halutut kukinnot, vaikka sinulla ei olisi oikeanlaista kokemusta. Maksimikoon saavuttamiseksi valmistele kasvupaikka lannoittamalla maaperä kunnolla ja anna kasville runsaasti valoa. Se ei pelkää liiallista kosteutta. Tuottaa jopa 150 grammaa kasvia kohti. Jopa 23 % THC takaa voimakkaan ja räjähtävän vaikutuksen, joka varmasti tyydyttää useimmat käyttäjät.

Aromi on voimakas ja leviää helposti. Se tuoksuu makeuden ja sitrushedelmien yhdistelmältä, josta löytyy sitruunan hapankorun, männyn puun ja aavistuksen yrttisiä mausteita. Aromiprofiili muistuttaa Mazaria ja Skunk-genetiikan edustajia. Sillä on hyvin voimakas ja erittäin euforisoiva vaikutus. LSD Auto cannabiksen käytön jälkeen huomaat olevasi autuuden huipulla, täynnä voimakasta energiavirtaa, jota on vaikea hallita. Aalto alkaa yhtäkkiä, terävillä, huikeilla henkisillä laukauksilla, jotka horjuttavat kuluttajaa. Älä pelkää, sillä äärimmäisen psykedeelisen vaikutuksen lisäksi tunnet itsesi onnelliseksi ja rentoutuneeksi, valmiiksi syvään nautinnon transsiin. Sopii iltakäyttöön tai jaettavaksi ystävien kanssa, joiden kanssa vietät mielenkiintoista aikaa.

Tuotetiedot
Best Cannabis Seeds
BestCannabisSeeds 7873333456

Lisätiedot

Tyyppi
70% indica / 30% sativa
THC-taso
23%
Genetiikka
LSD x Super Magnum Auto
Korkeus sisällä
enintään 90cm
Korkeus ulkona
enintään 130cm
Sato sisällä
650 g/m2
Sato ulkona
enintään 150g/kasvi
Sadonkorjuuaika
75-85 päivää itämisen jälkeen
Kukkimisaika
7-8 viikkoa
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

LSD Auto

LSD Auto

Autoflowering LSD Auto kannabiskanta on kehitetty helppoa ja vaivatonta kasvatusprosessia silmällä pitäen, jolloin kokematon viljelijä voi helposti ja vaivattomasti korjata ensimmäisen satonsa ilman, että hänen tarvitsee käydä säännöllisesti aiheeseen liittyvillä foorumeilla.

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Viite: BestCannabisSeeds 68785777766

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Lowryder Auto

Arvostelu(t): 0

Parempi versio legendaarisesta autoflowering-kannasta Lowryder, jonka siemenet levisivät salamannopeasti ympäri planeettaa. Tämä on parannettu versio, joka on entistäkin vakaampi ja kestävämpi, jotta aloittelevilla kasvattajilla ei ole ongelmia kasvattaa sitä.

Viite: BestCannabisSeeds 686788889

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Jack Herer Auto

Arvostelu(t): 0

Jack Herer Auto on autoflowering-versio legendaarisesta sativa-kannasta Jack Herer. Lyhyessä 9-10 viikon jaksossa siemenistä kasvaa matalia (jopa 1 metrin korkuisia) pensaita, joissa on suuri määrä sativa-silmuja, joiden laatu on verrattavissa fotoperiodisen alkuperäisen kasvin laatuun.

Viite: BestCannabisSeeds 46563434443

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

BubbleGum Auto

Arvostelu(t): 0

BubbleGum Auto on maailmanlaajuisesti tunnettu automaattinen kannabiskanta. Viljelijät arvostavat sitä sen erinomaisen suorituskyvyn ja maun vuoksi. Korkea teho tyydyttää varmasti vaativimmatkin käyttäjät.

Viite: BestCannabisSeeds 4334934939

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Power Plant

Arvostelu(t): 0

Tämä 20 vuotta vanha kannabiskanta on saanut erinomaisia arvioita viljelijöiltä ja tupakoitsijoilta siitä lähtien, kun se ilmestyi markkinoille. Pensas kasvaa hyvin kaikissa olosuhteissa ja tuottaa suuren määrän käpyjä. Rastafarit puolestaan ovat arvostaneet miellyttäviä maku- ja tuoksuominaisuuksia, korkeaa THC-pitoisuutta ja mielenkiintoisia eriytyneitä...

Viite: BestCannabisSeeds 7684454567

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Cheese Auto

Arvostelu(t): 0

Cheese Auto on maukas ja erittäin tuottava feminisoitu autoflowering-kannabiskanta. Mausteisten ja happamien aromien sekoitus iskee voimakkaasti nenään, ja jotta et huolestuttaisi naapureitasi, kannattaa asentaa hiilisuodatusjärjestelmä. Saavutat erinomaiset sadot hetkessä.

Viite: BestCannabisSeeds 4532302000

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Mazar Extra

Arvostelu(t): 0

Skunk- ja afgaanigeenien yhdistelmä tuottaa suuria satoja, vaatimattomuutta, vakautta, aromia ja voimakasta indica-vaikutusta. 1 siemen Mazar Extraa ja sinulla on käsissäsi 80-luvun klassikko.

Viite: BestCannabisSeeds 4353459598

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Durban Poison

Arvostelu(t): 0

Durban Poison on voimakas kasvi, joka vetoaa varmasti kaikkiin sativa-lajikkeiden ystäviin. Ihanteellisissa olosuhteissa se voi kasvaa 3 metrin pituiseksi ja tuottaa paljon pihkaisia kukkia.

Viite: BestCannabisSeeds 56563445678

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Original Amnesia Auto

Arvostelu(t): 0

Original Amnesia Auto on loistava kannabiskanta, joka pystyy tuottamaan vaikuttavia tuloksia korkealaatuisten kukkiensa ansiosta kaikissa kasvuolosuhteissa ja ilmastossa. Erinomainen valinta aloittelevalle viljelijälle, joka haluaa saada laadukkaita satoja ilman suuria vaikeuksia.

Viite: BestCannabisSeeds 5465673333

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Sour Diesel

Arvostelu(t): 0

Sour Diesel korkealaatuiset kannabiksen siemenet tarjoavat sinulle erinomaisia psykoaktiivisia vaikutuksia. Kasvilla on monia faneja ympäri maailmaa. Sen vaikutukset tyydyttävät vaativimmatkin käyttäjät.

Viite: BestCannabisSeeds 4534523005

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

White Widow

Arvostelu(t): 1

White Widow -kannabiskanta on klassikko, joka ei koskaan kyllästy. Kasville on ominaista sen voimakas teho. Se tyydyttää varmasti jokaisen voimakkaiden tuntemusten ystävän.

Viite: BestCannabisSeeds 45232332232

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Gorilla Glue

Arvostelu(t): 0

Gorilla Glue -tehdas syntyi täysin vahingossa, voisi sanoa, vahingossa. Ja nyt tämä lajike on hyvin suosittu. Maista legendaarista kasvia ja ehkä osa sen menestyksestä siirtyy sinuun.

Viite: BestCannabisSeeds 68900088667

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Gelato Auto

Arvostelu(t): 0

Automaattisesti kukkiva versio kuuluisasta kalifornialaisesta Gelato-kannasta on hyvin nopeasti saanut miljoonia faneja ympäri maailmaa. Tämä kaikki johtuu korkeista sadoista, varhaisesta kypsymisestä ja uskomattomasta terpeenivalikoimasta, jotka tekevät Gelato Auto -kannasta yhden voimakkaimmin tuoksuvista kannoista.

Seuraa meitä Facebookissa