White Russian Auto

BestCannabisSeeds 45678788887
Arvosana 

White Russian Auto on autoflowering-lajike. Se on loistava vaihtoehto aloitteleville kasvattajille, jotka haluavat hienoja, ongelmattomia klassisia silmuja, joilla on suuri teho.

siementen määrä:
  Suojauskäytännöt

Turvalliset ostokset myymälässämme

  Toimituskäytäntö

Nopea tuotteiden lähettäminen 1-3 päivän kuluessa

  Palautuskäytäntö

14 päivää aikaa palauttaa tuotteet

Kuvaus

White Russian Auto feminisoidut kannabiksen siemenet - lajikkeen kuvaus

White Russian Auto on luotu kasvattajien toimesta, jotka käyttivät paljon aikaa tämän lajikkeen luomiseen. Tämän kannan geneettiseen arsenaaliin kuuluu valojaksoista kannabiskantaa White Russian sekoitettuna ruderaliksen kanssa, mikä viittaa siihen, että viljelijä voi saada kaikki valosta riippuvaisen version edut paljon lyhyemmässä ajassa. Kyseessä on pääasiassa indica-geenin omaava kasvi, jolla on melko kompakti rakenne ja jota voidaan kasvattaa ahtaissakin tiloissa. Suuret, makeat ja erittäin tiheät, hartsipitoiset silmut ilahduttavat runsailla trikomeilla, jotka asettuvat niihin, ja oranssit karvat tekevät ulkonäöstä houkuttelevamman ja haluttavamman.

Koska tiettyä fenotyyppiä ei ole vielä vakiinnutettu, White Russian Auto -niminen kannabiskanta on hyvä vaihtoehto luovuudelle, joka tyydyttää niitä, jotka rakastavat kasvien monipuolisuutta ja heterogeenisuutta: yhdestä paketista saadut siemenet voivat käyttäytyä eri tavoin, mikä osoittaa, kuinka monipuolinen geneettinen potentiaali niissä voi olla. Useimmilla kasveilla on kohtuullisen kehittynyt haarautumisrakenne, jossa päävarsi hallitsee merkittävästi, ja sen keskellä on vahva ja houkutteleva silmu. Viuhkalehtien runsaus voidaan helposti ratkaista poistamalla lehtiä, ja pienet lehdet sisältävät paljon pihkaa ja ovat siksi arvokkaita. Huomattava määrä THC:tä ja voimakas genetiikka tekevät sinusta erittäin nopeasti rentoutuneen ja tyytyväisen ihmisen.

Erilaisten fenotyyppien ystäville sekä kannabiksen viljelyn aloittelijoille tämä kanta on ihanteellinen. Sisätiloissa White Russian Auto -kannabiskantaa tulisi valaista laadukkailla lampuilla. Se, kuinka paljon satoa voit lopulta saada, riippuu valaistuksen tehosta, kasvien määrästä ja kasvatusolosuhteista yleensä. Pidä ilmankosteus kohtuullisena ja kastele säännöllisesti, jotta multa on kosteaa. Kasvit saavuttavat keskimäärin 70-90 cm:n korkeuden, se on matala kasvi. Jos valinta on kasvattaa ulkona, kasvin korkeus pysyy samanlaisena. Paras ratkaisu olisi istuttaa idätetyt siemenet heti valmisteltuun maahan, jolloin vältytään siirtoistutuksen aiheuttamalta lisärasitukselta.

Jos sateita tulee liikaa, kannattaa White Russian Auto -kannabiksen silmut tarkistaa säännöllisesti homeen tai härmäsienen varalta ja leikata silmut aikaisin sadonkorjuun lähestyessä. Kasvi on melko kestävä ja selviytyy hyvin huonoista ilmasto-olosuhteista, ja se voi tuottaa 80 grammaa pensasta kohti jopa huonoimmalla säällä. Tuoksu on mausteinen, itämaisia mausteita muistuttava. Tuoksu on hyvin voimakas ja jännittävä, ja syljen eritys käynnistyy täydellä teholla, erityisesti niille, jotka pitävät mausteisista ja pippurisista sävyistä, jotka sopivat miellyttävästi yhteen miedon makeuden kanssa. Maku on kevyt, hyvin pehmeä ja ilahduttaa sinua koko matkan ajan vakaudellaan ja yksinkertaisuudellaan, jossa mausteilla on merkittävä, johtava rooli. White Russian Auto kannabiskannalla on hyvä vaikutus kehoon, se rentouttaa lihaksia lempeästi ja kietoo sinut vähitellen mutkattomaan pilveen, kun kaikki ongelmat alkavat tuntua merkityksettömiltä ja mitättömiltä.

Se stimuloi ruokahalua hyvin ja kannustaa viihtymään. Tämä on yksi tasapainoisista kannabiskannoista, jotka on suunniteltu auttamaan sinua rentoutumaan, elvyttämään ja imemään vihreää energiaa. Se selviytyy hyvin erilaisista kivuista, kuten lannerangan kivuista, päänsärystä tai muista kehon osista, ja se on erinomainen masennuksen ja huonon mielialan hoitoon. White Russian Auto sopii uuden ja epätavallisen ystäville, jotka haluavat kokeilla uusia genetiikoita ja kokeilla niiden vakiintumista, sekä aloittelijoille ja ihmisille, joita viehättää pehmeä huuma, joka on aidon marihuanan ydin. Myymälästämme voit ostaa tämän automaattikasvin marihuanan siemeniä. Takaamme, että siemenemme ovat korkealaatuisia, niiden ansiosta saavutat tavoitteesi.

Tuotetiedot
Best Cannabis Seeds
BestCannabisSeeds 45678788887

Lisätiedot

Tyyppi
70% indica / 30% sativa
THC-taso
18–22%
Genetiikka
White Russian x Lowryder#2
Korkeus sisällä
70cm
Korkeus ulkona
90cm
Sato sisällä
400-600g/m2
Sato ulkona
80g/kasvi
Sadonkorjuuaika
80-90 päivää itämisen jälkeen
Kukkimisaika
7 viikkoa
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

White Russian Auto

White Russian Auto

White Russian Auto on autoflowering-lajike. Se on loistava vaihtoehto aloitteleville kasvattajille, jotka haluavat hienoja, ongelmattomia klassisia silmuja, joilla on suuri teho.

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Viite: BestCannabisSeeds 43534539889

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Critical

Arvostelu(t): 0

Critical-kannabiskantaa suositellaan ihmisille, jotka nauttivat psykedeelisistä vaikutuksista. Kasvi on ihanteellinen kasvatettavaksi ahtaissa tiloissa. Kukat sisältävät runsaasti trikomeja ja maistuvat hyvältä.

Viite: BestCannabisSeeds 56756743571

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Orange Bud Auto

Arvostelu(t): 0

Orange Bud Auto on pääasiassa sativa-kasvi, joka tuottaa hyvän sadon ja runsaan maun. Kanta on erittäin helppo kasvattaa, mikä vetoaa aloitteleviin kasvattajiin, jotka ovat pitkään haaveilleet nopeasta ja ongelmattomasta Sativa-hybridistä.

Viite: BestCannabisSeeds 45569959558

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Super Skunk

Arvostelu(t): 0

Super Skunk on vahva lajike, jossa on pääasiassa indica-geenejä. Se tarjoaa sinulle monia hienoja tuntemuksia. Korkea THC-pitoisuus 21 %. Tällä kasvilla on myös erinomaiset maku- ja aromiominaisuudet.

Viite: BestCannabisSeeds 6799000098

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Northern Light Auto

Arvostelu(t): 0

Tässä on autoflowering-versio kuuluisasta Northern Light -kannasta. Se kasvaa nopeasti, tuottaa jopa puoli kiloa kypsiä kukintoja neliömetrillä, sisältää 15 % sativaa, 10 % ruderalista ja 75 % indicaa, ja on tunnettu miellyttävästä maustaan ja aromaattisista ominaisuuksistaan. Tämä kanta on suunniteltu sisäkasvatukseen, mutta se tuottaa hyväksyttäviä...

Viite: BestCannabisSeeds 67878445334

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Ultra Mintz Auto

Arvostelu(t): 0

Ultra Mintz Auto on tehdas, joka saa sinut tuntemaan, mitä todellinen voima tarkoittaa. Voit ehdottomasti tuntea indica-genetiikan vaikutuksen. Vaikutus on voimakas, joka varmasti vetoaa kaikkiin kannabiksen ystäviin.

Viite: BestCannabisSeeds 3523200022

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Lemon Juice

Arvostelu(t): 0

Lemon Juice on indica-genetiikan ylivoimaisesti hallitsema kanta. Sillä on erinomaiset vaikutukset ja se esittelee itsensä kauniisti. Sen avulla saavutat tavoitteesi.

Viite: BestCannabisSeeds 34523423884

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Caramel

Arvostelu(t): 0

Kaikki, jotka ovat kokeilleet Caramel-kannabiskantaa, palaavat siihen säännöllisesti. Se on erinomainen kasvi, jota arvostetaan suuresti kannabismaailmassa. Se tarjoaa loistavia vaikutuksia sekä makua ja aromia.

Viite: BestCannabisSeeds 54645788895

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

White Widow Auto

Arvostelu(t): 0

Feminisoitu White Widow Auto on autoflowering-versio nykypäivän suosituimmasta kannasta. Vaikka White Widow on monta vuotta vanha kasvi, se näyttää edelleen houkuttelevalta ja ennen kaikkea sillä on voimakas teho ja hyvä maku. Tutustu häneen paremmin!

Viite: BestCannabisSeeds 23434343433

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Blueberry

Arvostelu(t): 0

Blueberry-kannabislajike tekee vaikutuksen suorituskyvyllään ja maullaan. Se on kasvi, joka sijoittuu huippuluokkaan. Feminisoitujen kannabissiementemme avulla voit saavuttaa suurta menestystä.

Viite: BestCannabisSeeds 767878889211

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Amnesia Haze

Arvostelu(t): 0

Amnesia Haze -kannabiskanta on geneettinen lajike, jota jokaisen kannabiksen ystävän tulisi kokeilla. Tämä on erinomainen kanta, joka antaa sinulle paljon tyydytystä. Sen teho ja maku ovat huippuluokkaa. Nyt sinulla on meidän ansiostamme mahdollisuus omistaa se.

Viite: BestCannabisSeeds 45232332232

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Gorilla Glue

Arvostelu(t): 0

Gorilla Glue -tehdas syntyi täysin vahingossa, voisi sanoa, vahingossa. Ja nyt tämä lajike on hyvin suosittu. Maista legendaarista kasvia ja ehkä osa sen menestyksestä siirtyy sinuun.

Viite: BestCannabisSeeds 53234222336

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Crystal Candy

Arvostelu(t): 0

Kannabiskanta Crystal Candy vetoaa kaikkiin käyttäjiin, jotka arvostavat erilaisia vaikutuksia. Kukkien erinomainen maku ja viljelyn helppous ovat tämän kasvin suuria valtteja.

Viite: BestCannabisSeeds 4352222003

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

BubbleGum

Arvostelu(t): 0

BubbleGum-kannabiskanta on luultavasti jokaisen kannabiksen ystävän tiedossa, lähinnä sen erinomaisten makuominaisuuksien vuoksi. Kypsät kukat ovat erittäin korkealaatuisia, kaikki ovat tyytyväisiä siihen.

Seuraa meitä Facebookissa