Blueberry

BestCannabisSeeds 23434343433
Arvosana 

Blueberry-kannabislajike tekee vaikutuksen suorituskyvyllään ja maullaan. Se on kasvi, joka sijoittuu huippuluokkaan. Feminisoitujen kannabissiementemme avulla voit saavuttaa suurta menestystä.

siementen määrä:
  Suojauskäytännöt

Turvalliset ostokset myymälässämme

  Toimituskäytäntö

Nopea tuotteiden lähettäminen 1-3 päivän kuluessa

  Palautuskäytäntö

14 päivää aikaa palauttaa tuotteet

Kuvaus

Blueberry feminisoidut kannabiksen siemenet - lajikkeen kuvaus

Blueberry-kasvi on täysin omaperäinen geneettinen lajike, jota ilman nykypäivän kannabismarkkinat olisivat hyvin erilaiset - kuin Louvre ilman Mona Lisaa tai konditoria ilman Napoleonin kakkua! Vuonna 1970 tapahtuneen ilmestymisensä jälkeen genotyyppi on palkittu kahdesti kansainvälisissä kilpailuissa, se on ollut monien uusien kehitystöiden perustana ja siitä on tullut ainakin viiden sukupolven keräilijöiden, kasvien ystävien ja kasvattajien suosikki. Marjojen makea tuoksu on aito ja tunnistettava kaikille, jotka ovat kohdanneet lajikkeen. Muitakaan näkökohtia ei ole unohdettu, sillä kasvi on satoisa ja sitä on parannettu merkittävästi vuosien varrella. 

Siemeniä hankittaessa tutkittiin emokasvien käyttäytymistä: vakautta, stressinsietokykyä, reaktiota erilaisiin viljelytapoihin ja juuriston kehitystä eri ympäristöissä. Tulos - lajiketta kuvataan monipuoliseksi, sillä vanhemmat olivat yhtä tuottavia suljetussa ja avoimessa viljelyssä, kaikilla alustoilla (villa, kookos) sekä maaperässä ja kasvihuoneissa. Lajikkeelle on ominaista vahva juuristo ja tiheä varsi. Huolellisen valinnan ansiosta voimme nykyään nauttia erinomaisesta genetiikasta. Blueberry-kannabiskanta on kasvi, jota jokaisen kannabiksen ystävän tulisi kokeilla.

Kukintaan siirtymisen aikana kasvi voi vielä kasvaa hieman. Kasvin kypsyessä sen ulkonäkö muuttuu dramaattisesti, se paisuu leveämmäksi ja saa erilaisia värejä. Kukinta on nopeaa, toisin kuin useimpien kannabislajikkeiden kohdalla. Blueberry-kasvin makeat maut ja aromit ovat tämän lajikkeen tavaramerkki. Ne olivat ainutlaatuisia 1970- ja 1980-luvuilla ja ovat sitä edelleen. Sillä on erinomainen terpeeniprofiili, joka on aistittavissa aisteilla. Kasvi erityisesti olosuhteissa, joissa on hieman viileämpää , pyrkii tuottamaan sinivioletteja kukkia.

Blueberry on loistava, voit tuntea indica-geenit selvästi, mutta vaikutus on miellyttävä jokaiselle käyttäjälle, rentouttava, pitkäkestoinen, ilman raskaita vaikutuksia. Tätä kasvia pidetään eräänlaisena vertailukohtana uusien kantojen luomisessa. Purple Thai & Highland Thai x Afghan Indica -kantojen eksoottiset geenit toimivat tässä tapauksessa hyvin. Jos siis luot suotuisat olosuhteet tämän kasvin kasvattamiselle, olet varmasti tyytyväinen sen suorituskykyyn ja makuominaisuuksiin. Voit kasvattaa sitä sisällä ja ulkona. Valmistaudu siis upeisiin kukkiin, joissa on paljon tahmeaa pihkaa.

Tuotetiedot
Best Cannabis Seeds
BestCannabisSeeds 23434343433

Lisätiedot

Tyyppi
80% Indica / 20% Sativa
THC-taso
20,5%
CBD-taso
matala
Genetiikka
Thai & Highland Thai x Afghan Indica
Korkeus sisällä
enintään 110cm
Korkeus ulkona
enintään 190cm
Sato sisällä
375-425g/m2
Sato ulkona
300g/kasvi
Sadonkorjuuaika
Lokakuu
Kukkimisaika
8-9 viikkoa
Arvostelut

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Kirjoita oma arvostelusi

Blueberry

Blueberry

Blueberry-kannabislajike tekee vaikutuksen suorituskyvyllään ja maullaan. Se on kasvi, joka sijoittuu huippuluokkaan. Feminisoitujen kannabissiementemme avulla voit saavuttaa suurta menestystä.

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Viite: BestCannabisSeeds 435452222222

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

OG Kush

Arvostelu(t): 0

OG Kush on Pohjois-Kaliforniasta peräisin oleva lajike, joka on nopeasti saavuttanut suuren suosion ympäri maailmaa. Kaikki kiitos sille ominaisen aromin ja voimakkaan psykoaktiivisen vaikutuksen. Tämä kanta on ainutlaatuinen ja sitä on vaikea verrata muihin kannabiskasveihin.

Viite: BestCannabisSeeds 56563445678

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Original Amnesia Auto

Arvostelu(t): 0

Original Amnesia Auto on loistava kannabiskanta, joka pystyy tuottamaan vaikuttavia tuloksia korkealaatuisten kukkiensa ansiosta kaikissa kasvuolosuhteissa ja ilmastossa. Erinomainen valinta aloittelevalle viljelijälle, joka haluaa saada laadukkaita satoja ilman suuria vaikeuksia.

Viite: BestCannabisSeeds 433673455422

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Coffee Ryder

Arvostelu(t): 0

Coffee Ryder -kannabiksen siemenet ovat ainutlaatuisia. Jos etsit vahvaa genetiikkaa ja loistavaa suorituskykyä, sinun on tutustuttava tähän kasviin. Korkealaatuiset kukat taattu.

Viite: BestCannabisSeeds 342222233456

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Himalaya Gold

Arvostelu(t): 0

Himalaya Gold syntyi risteyttämällä nepalilainen ja pohjoisintialainen lajike. Se on voimakkuudeltaan ja laadultaan arvokas lääkekasvi, jonka satotaso on erittäin korkea ja joka kestää hyvin alhaisia lämpötiloja.

Viite: BestCannabisSeeds 6799000098

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Northern Light Auto

Arvostelu(t): 0

Tässä on autoflowering-versio kuuluisasta Northern Light -kannasta. Se kasvaa nopeasti, tuottaa jopa puoli kiloa kypsiä kukintoja neliömetrillä, sisältää 15 % sativaa, 10 % ruderalista ja 75 % indicaa, ja on tunnettu miellyttävästä maustaan ja aromaattisista ominaisuuksistaan. Tämä kanta on suunniteltu sisäkasvatukseen, mutta se tuottaa hyväksyttäviä...

Viite: BestCannabisSeeds 67878445334

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Ultra Mintz Auto

Arvostelu(t): 0

Ultra Mintz Auto on tehdas, joka saa sinut tuntemaan, mitä todellinen voima tarkoittaa. Voit ehdottomasti tuntea indica-genetiikan vaikutuksen. Vaikutus on voimakas, joka varmasti vetoaa kaikkiin kannabiksen ystäviin.

Viite: BestCannabisSeeds 45569959558

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Super Skunk

Arvostelu(t): 0

Super Skunk on vahva lajike, jossa on pääasiassa indica-geenejä. Se tarjoaa sinulle monia hienoja tuntemuksia. Korkea THC-pitoisuus 21 %. Tällä kasvilla on myös erinomaiset maku- ja aromiominaisuudet.

Viite: BestCannabisSeeds 45345230200

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Pineapple

Arvostelu(t): 0

Pineapple-kannabiksen siemenet ovat laadun tae. Niiden avulla voit nauttia upeista kasveista, joilla on erinomainen maku ja suorituskyky. Ne ovat ihanteellisia kaikille viljelijöille, jotka arvostavat korkealaatuisia kukkia.

Viite: BestCannabisSeeds 43534592929

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Black Domina

Arvostelu(t): 0

Kannabiskanta Black Domina on kasvi, joka on saanut monia seuraajia. Sitä himoitsevat erityisesti kaikki fanit, jotka suosivat indica-geenejä. Sen vaikutus pystyy yllättämään jopa kaikkein kovimmat pelaajat. Myös maku ja tuoksu ovat korkealla tasolla.

Viite: BestCannabisSeeds 46563434443

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

BubbleGum Auto

Arvostelu(t): 0

BubbleGum Auto on maailmanlaajuisesti tunnettu automaattinen kannabiskanta. Viljelijät arvostavat sitä sen erinomaisen suorituskyvyn ja maun vuoksi. Korkea teho tyydyttää varmasti vaativimmatkin käyttäjät.

Seuraa meitä Facebookissa