White Widow

BestCannabisSeeds 4534523005
Arvosana 

White Widow -kannabiskanta on klassikko, joka ei koskaan kyllästy. Kasville on ominaista sen voimakas teho. Se tyydyttää varmasti jokaisen voimakkaiden tuntemusten ystävän.

siementen määrä:
  Suojauskäytännöt

Turvalliset ostokset myymälässämme

  Toimituskäytäntö

Nopea tuotteiden lähettäminen 1-3 päivän kuluessa

  Palautuskäytäntö

14 päivää aikaa palauttaa tuotteet

Kuvaus

White Widow feminisoidut kannabiksen siemenet - lajikkeen kuvaus

Tämä kannabiskanta on jo legenda, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa.  Vaikka sen tarkkaa alkuperää on vaikea jäljittää, takaamme, että tämä kanta on valloittanut monien viherkasvien ystävien sydämet ja mielet. Sitä viljeltiin ensimmäisen kerran Alankomaissa ja siitä tuli nopeasti erittäin suosittu. White Widow'n sanotaan syntyneen yhdistelmästä, jossa on yhdistetty Intiasta peräisin oleva pääasiassa indica-hybridi ja brasilialaista alkuperää oleva sativa. WW on monen vuoden intensiivisen työn tulos, jonka tavoitteena oli antaa käyttäjille kanta, jossa on korkea THC-pitoisuus.

Kun White Widow -kannabiksen siemeniä tuli saataville 1990-luvulla, niitä tuli nopeasti saataville joka puolelle maailmaa. Loistavan genetiikan ansiosta luotiin erilaisia risteytyksiä. Siksi kaupastamme ei voinut puuttua tätä lajiketta. Se on monella tapaa ainutlaatuinen, ei ihme, sitä on yksinkertaisesti hienosäädetty monien vuosien aikana. Feminisoitu lajikkeemme on voittanut monia palkintoja erilaisissa kannabiskilpailuissa ja monet kannabiksen asiantuntijat ovat tunnustaneet sen. 

Kannassamme on ihanteellinen geneettinen suhde, jossa on 50 % sativa-geenejä ja 50 % indica-geenejä. Tämä takaa, että jokaiselle kannabiksen ystävälle löytyy jotakin. Oikeissa olosuhteissa kasvatettuna kasvi pystyy tuottamaan suuria satoja. Sitä on helppo kasvattaa, sitä voidaan täysin valvoa eikä se aiheuta ongelmia edes aloitteleville kasvattajille. Älä tietenkään liioittele lannoitteiden kanssa, vaan anna niitä maltillisesti, kasvi ei pidä suurista määristä elementtejä maaperässä.

Korkeatuottoinen lajike

White Widow -feminisoitu kannabiskanta voi saavuttaa 1 metrin korkeuden sisätiloissa ja jopa 2 metrin korkeuden ulkotiloissa, ja sen normaali kasvuaika on 3-4 viikkoa. Kasvi pitää suurista valomääristä, kuten useimmat kannabikset. Viljelijät kertovat, että se kasvaa hyvin viileämmässä ilmastossa. Sisätiloissa kasvatettaessa voidaan saavuttaa 450-500 g/m2 sato hyvässä valaistuksessa. Ulkona ihanteellisissa olosuhteissa kasvia kohti on mahdollista saada 500 g kukkia. Totuus on, että tämä kanta menestyy lämpimässä ilmastossa, mutta tuottaa myös Pohjois-Euroopan viileämmillä alueilla erittäin laadukkaita kukkia, joissa on runsaasti pihkaa.

Kasvi kukkii 8-10 viikkoa, eikä sitä ole vaikea kasvattaa. Aloittelijoilla ei pitäisi olla suuria vaikeuksia sen kanssa, jos he noudattavat kasvatuksen perussääntöjä. Kasvi menestyy hyvin erilaisissa koulutuksissa, kuten SOG, ScrOG, LST, Topping. Jos et kouluta sitä, kasvi kehittää yhden päävarren. Jos sinulla on kuitenkin mahdollisuus, suosittelemme sen kouluttamista, tämä lisää satoa merkittävästi. Voit leikata kasvin latvan kasvuvaiheessa ja käyttää LST-menetelmää, jolloin saat useita päähuippuja, mikä tietenkin lisää satoasi.

White Widow: yksi maailman suosituimmista kannabiskannoista.

White Widow'n polttaminen on puhdasta nautintoa, sen monimuotoisuus antaa jokaiselle käyttäjälle hämmästyttävän kokemuksen. Voit tuntea sativan ja indican ominaisuudet. Joskus voit tuntea jopa psykedeelisen huuman, mikä on erittäin miellyttävää. Tunnet vaikutuksen koko kehossasi, pieninä annoksina ihanteellinen päivän aikana. Jos kuitenkin tarvitset jotain iltaa varten, White Widow toimii myös hyvin. Maussa on sitrushedelmien vivahteita, tämän kannan savu on maukasta ja virkistävää. Tämä BCS-feminisoitu kanta ei ole mikään tavallinen kanta, vaan klassikko, jota on parannettu entisestään ja mukautettu uusiin realiteetteihin.

Sillä on tiheät hartsipitoiset kukat, joissa on runsaasti terpeenejä, ja kuivattuna ne näyttävät upeilta. Kukkien ulkonäkö itsessään on monille viljelijöille erittäin tärkeää. Varmasti Best Cannabis Seedsin White Widow -feminisoitu kannabiskanta täyttää odotuksesi. Sinun tarvitsee vain valita viljelyjärjestelmä ja aloittaa/ Muista vain, ettet lannoita liikaa, kasvi kehittyy nopeasti vain oikealla määrällä elementtejä. Tulet näkemään itse, että tämä lajike on kokoelmasi arvoinen.

Tuotetiedot
Best Cannabis Seeds
BestCannabisSeeds 4534523005

Lisätiedot

Tyyppi
50% indica / 50% sativa
THC-taso
21%
Genetiikka
Brazilian Sativa x South Indian Indica
Korkeus sisällä
1m
Korkeus ulkona
2m
Sato sisällä
450-500g/m2
Sato ulkona
400-500g/kasvi
Sadonkorjuuaika
Syyskuu
Kukkimisaika
8-10 viikkoa
Arvostelut
Arvosana 

Vahva kasvi

Erittäin vahva lajike, erinomaiset kukat.

Kirjoita oma arvostelusi

White Widow

White Widow

White Widow -kannabiskanta on klassikko, joka ei koskaan kyllästy. Kasville on ominaista sen voimakas teho. Se tyydyttää varmasti jokaisen voimakkaiden tuntemusten ystävän.

Kirjoita oma arvostelusi
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Viite: BestCannabisSeeds 55753222223

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Bob Marley

Arvostelu(t): 0

Bob Marley -nimisellä kannabislajikkeella on mielenkiintoinen nimi, mutta sen kanssa on myös hyvä työskennellä. Se ei aiheuta ongelmia viljelyssä, ja aloittelevat kasvattajat selviytyvät siitä ongelmitta.

Viite: BestCannabisSeeds 89544544445

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Purple Kush

Arvostelu(t): 0

Vaaleanpunertava-violetti kasvi, jonka kukinnot hohtavat ihastuttavasti auringossa, on ihana koriste mihin tahansa puutarhaan. Riittää, kun katsot pensasta ja haluat jo kasvattaa sitä. Vankka sato, korkea THC-pitoisuus, lääkinnällinen potentiaali - tämän vuoksi Purple Kushia rakastetaan.

Viite: BestCannabisSeeds 54623666678

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Moby Dick

Arvostelu(t): 0

Moby Dick on yksi markkinoiden vahvimmista sativoista, ja sen THC-pitoisuus on 27 %. Sativan ystävät arvostavat paitsi Moby Dickin energisiä vaikutuksia myös sen ainutlaatuista vanilja-aromia.

Viite: BestCannabisSeeds 5435343400

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Nepal Kush CBD

Arvostelu(t): 0

Nepal Kush CBD on lääketieteellinen marihuanan siemen, jossa on pääasiassa indica-geenejä. Kasvi on suunniteltu niin, että sillä on mahdollisimman hyvät lääketieteelliset ominaisuudet.

Viite: BestCannabisSeeds 4532302000

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Mazar Extra

Arvostelu(t): 0

Skunk- ja afgaanigeenien yhdistelmä tuottaa suuria satoja, vaatimattomuutta, vakautta, aromia ja voimakasta indica-vaikutusta. 1 siemen Mazar Extraa ja sinulla on käsissäsi 80-luvun klassikko.

Viite: BestCannabisSeeds 45645637899

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Euforia Special

Arvostelu(t): 0

Euforia Special on ihanteellinen kannabiskanta kaikille sativan ystäville. Kasvi ei aiheuta ongelmia viljelyn aikana. Sillä on loistava vaikutus myös käyttäjille, jotka etsivät lääkemarihuanan ominaisuuksia.

Viite: BestCannabisSeeds 65773333334

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Mimosa Auto

Arvostelu(t): 0

Mimosa Auto ei ole vain herkullinen sitrushedelmien maku, joka tekee siitä erityisen. Tällä tehokkaalla autoflowering-kannalla on myös ihanan piristävä vaikutus, mikä tekee siitä täydellisen päivittäisen piristävän juoman. Lisäksi se pitää lupauksensa ja antaa hyvän sadon ennätysajassa.

Viite: BestCannabisSeeds 23434343433

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Blueberry

Arvostelu(t): 0

Blueberry-kannabislajike tekee vaikutuksen suorituskyvyllään ja maullaan. Se on kasvi, joka sijoittuu huippuluokkaan. Feminisoitujen kannabissiementemme avulla voit saavuttaa suurta menestystä.

Viite: BestCannabisSeeds 46452354333

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

AK 47

Arvostelu(t): 0

AK 47 -kannabislajike tunnetaan kaikkialla maailmassa. Se on saanut useita palkintoja erilaisissa kannabiskilpailuissa. Kaikki rakastavat sitä ja nauttivat sen kasvattamisesta. Se ei aiheuta vaikeuksia edes aloitteleville kasvattajille.

Viite: BestCannabisSeeds 76548888888

Tuotemerkki: Best Cannabis Seeds

Kalashnikova

Arvostelu(t): 0

Kalashnikova on kannabissiemen, joka on jalostettu kahdesta poikkeuksellisesta kannasta - AK47 ja White Widow. Tämä yhdistelmä on tuottanut erinomaisen kannabiskannan.

Seuraa meitä Facebookissa